Είχε δεν είχε «μας την είπε» πάλι ο Ερντογάν!

είχε-δεν-είχε-μας-την-είπε-πάλι-ο-ερντ-28556

ertoganΗ έκρηξη στην Άγκυρα ανέβασε το θερμόμετρο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, καθώς σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο καμικάζι μπήκε στη χώρα μέσω Ελλάδας, ενώ ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν ανέφερε ότι έθεσε το ζήτημα στον πρωθυπουργό όταν τον συνάντησε στο Κατάρ.

Σε έντονους τόνους απαντήσαμε όμως και μεις.  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για «στρατόπεδα» εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λαύριο με το υπουργείο Εξωτερικών να τα διαψεύδει κατηγορηματικά.  

Ωστόσο και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και ερωτηθείς σχετικά δεν απέρριψε τα δημοσιεύματα, αντίθετα ανέφερε πως συζήτησε το θέμα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όταν τον είδε στο Κατάρ. Άφησε δε να εννοηθεί ότι θα θέσει ξανά το ζήτημα στον Έλληνα πρωθυπουργό όταν τον συναντήσει στην Άγκυρα στη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας στις 5 Μαρτίου. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

«Ουδεμία αναφορά υπήρξε στο θέμα αυτό, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον ομόλογο του, Πρωθυπουργό της Τουρκίας, Τ. Ερντογάν. Δεν κρύβουμε την έκπληξη μας. Εάν τούτο είχε συμβεί, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα είχε δώσει τη δέουσα απάντηση«.

One thought on “Είχε δεν είχε «μας την είπε» πάλι ο Ερντογάν!

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΑΜΕ ΕΝΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ…………………………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook