Είναι πολλά τα λεφτά… | Στη Δικαιοσύνη για ψεύδη πόθεν έσχες Παπαντωνίου και Δούκας

είναι-πολλά-τα-λεφτά-στη-δικαιοσύνη-25446

doukas papantoniouΣτην Δικαιοσύνη παραπέμπονται, μετά από απόφαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, για ανειλικρινή δήλωση στο πόθεν έσχες τους, ο Γιάννος Παπαντωνίου και ο Πέτρος Δούκας .

Η απόφαση για τον πρώην υπουργό, Γιάννο Παπαντωνίου ήταν ομόφωνη. Η επιτροπή έκρινε ανειλικρινή την δήλωση του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου και αφορά σε 2 εκατ. δολάρια που δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του 2008.

Ο κ. Παπαντωνίου, μετά την αποκάλυψη πως το όνομα της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ είχε υποπέσει σε μία σειρά ανακολουθιών.

 Πρώτα είχε δηλώσει πως πρόκειται για συνωνυμία και στη συνέχεια έκανε στροφή 180 μοιρών…. Μέχρι που δήλωσε πως τα χρήματα ήταν του πρώην συζύγου της, Θεόδωρου Ουσταμπασίδη, εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο επάγγελμα.

Αυτό που αποτελεί ειρωνία στην περίπτωση του κ. Παπαντωνίου είναι πως η απόφαση αυτή ήρθε ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για το Νταβός όπου θα μιλούσε ως διακεκριμένος οικονομολόγος, σε ένα μέρος που θα βρίσκεται και η Κριστίν Λαγκάρντ.

Για τον πρώην υφυπουργό της Ν.Δ. Πέτρο Δούκα, η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (ψήφοι 7-4) και αφορά σε 1,1 εκατ. δολάρια που έλειπαν από τη δήλωσή του σε σχέση με το προηγούμενο έτος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook