Είναι παράξενο που η Χρύση Αύγη ανεβαίνει συνεχώς; | Διάλογοι στην προανακριτική…

είναι-παράξενο-που-η-χρύση-αύγη-ανεβαί-45116

varvitsiotisΘερμό επεισόδιο σημειώθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή, με τον Ηλία Κασιδιάρη να ζητά να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ο Κωνσταντίνος Μπίκας για ψευδορκία και να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Προεδρεύοντα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος απέρριψε το αίτημα, προειδοποιώντας πως θα δημιουργηθεί θέμα καθώς ο κ. Μπίκας είναι ο Πρέσβης μας στο Λονδίνο.

Ιδού ο αποκαλυπτικός διάλογος:

kasidiaris8ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Να πάνε τώρα στον Εισαγγελέα οι Υπηρεσίες στα Πρακτικά και να προχωρήσει η αυτόφωρη διαδικασία. Δεν γίνεται τίποτε άλλο. Να κάτσουμε δεκαπέντε ώρες να μιλάμε με τον κύριο, μόνο θα γελάμε. Την πλάκα μας θα κάνουμε. Να ξεκινήσει η αυτόφωρη διαδικασία. Είναι το αδίκημα της ψευδορκίας ξεκάθαρο, καταφανέστατο. Έχουμε τα ντοκουμέντα του κ. Διώτη από τη μία από το 2011 και τον κύριο εδώ να λέει ψέματα. Να σταματήσει η εξέτασή του και να πάει στον Εισαγγελέα ο κύριος. Δεν γίνεται αλλιώς… Εγώ δεν το ανέχομαι άλλο αυτό το πράγμα.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Κύριε Κασιδιάρη, μαζέψτε και εσείς τα νεύρα σας. Όλοι είμαστε εκνευρισμένοι. Δεν υπάρχει θέμα. Υπάρχει το δικαίωμα σαφέστατα να συμπληρώσει τις καταθέσεις του.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Εγώ έχω να πω ότι ο μάρτυρας αυτός πάλι θα φύγει, θα πάει σπίτι του και θα κοροϊδεύει, αυτό θα κάνει. Γι’ αυτό πρότεινα να πάει με το αυτόφωρο, να πάει με χειροπέδες στον Εισαγγελέα να εξηγήσει εκεί, όχι να πάει σπίτι του ότι ήρθε από το Λονδίνο για να τους δουλέψει στη Βουλή των Ελλήνων.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Η πρότασή σας κατεγράφη. Δεν γίνεται αποδεκτή κατά τη διάρκεια της εξέτασης κατ’ αρχάς από τον Πρόεδρο και συνεχίζει …

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Αφήστε τον να σπάει πλάκα με την Επιτροπή και να κοροϊδεύει εδώ πέρα αυτός ο άνθρωπος που είναι καταφανέστατα ψεύτης. Είναι αξιοσημείωτο πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμφώνησε πως υπάρχει το θέμα της ψευδορκίας, «της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της εξέτασης της ευθύνης των μαρτύρων» πρέπει να απασχολήσει την Επιτροπή, ζήτησε όμως να μη διακοπεί η εξέταση του μάρτυρα. «Να ολοκληρωθεί η εξέτασή του και μετά να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Να μη φύγει ο κ. Μπίκας για να πάει στο Λονδίνο» συμφώνησε ο κ. Κασιδιάρης και ξεκίνησε νέος γύρος αντιπαράθεσης με τον Προεδρεύοντα, Μιλτιάδη Βαρβισιώτη, ενώ στη μέση μπήκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ : Ένα λεπτό. Πρέπει να μιλάμε λιγάκι σοβαρά. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Ο κ. Μπίκας δεν είναι ένας περαστικός. Είναι ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Μεγάλη Βρετανία.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ακόμα χειρότερα.

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Ορισμένα πράγματα δεν μπορεί να τα ισοπεδώνουμε με αυτό τον τρόπο.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ποιος ισοπεδώνει, κύριε Πρόεδρε; Τι λέτε τώρα; Μας κοροϊδεύει εδώ και μία ώρα και μου λέτε ότι ισοπεδώνω;

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Αν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας με αυτή τη μέθοδο, να πάτε αλλού. Εγώ δεν τα ανέχομαι.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Κι επειδή δεν τα ανέχεστε εσείς…

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Ούτε εμείς δεχόμαστε τη δική σας συμπεριφορά. Ούτε εδώ τη δεχόμαστε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: …. (δεν ακούστηκε).

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Φύγε εσύ.

ΡΗΓΑΣ: Να μη συμμετέχεις.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Εγώ συμμετέχω όπου γουστάρω. Φύγε εσύ, αν δεν σου αρέσει.

ΡΗΓΑΣ: Δεν είναι έτσι…

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Το παρεάκι σου με τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο είναι από πίσω. Γι’ αυτό και παίρνεις το λόγο τώρα.

ΡΗΓΑΣ: …. (δεν ακούστηκε).

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Αν δεν το κάνει η Επιτροπή, θα το κάνω εγώ προσωπικά. Αλλά δεν πρέπει κατά τη διάρκεια του αυτοφώρου ο άνθρωπος αυτός να φύγει από εδώ μέσα.

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Κάντε ό,τι νομίζετε. Η εξέταση του μάρτυρα θα συνεχιστεί και θα συνεχιστεί με τον τρόπο με τον οποίο αρμόζει στους θεσμούς και στο ρόλο του καθενός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook