Δύο θάνατοι σε ένα 24ωρο στο Ηράκλειο

δύο-θάνατοι-σε-ένα-24ωρο-στο-ηράκλειο-59589

autoktonia6133_883941983Ανάστατοι είναι οι τουρίστες ξενοδοχείου της περιοχής του Ανισσαρά από το θάνατο νεαρού Ρώσου για τον οποίο οι διακοπές είχαν τραγική εξέλιξη.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι μέσα στο μπάνιο του δωματίου του από υπάλληλο καθαριότητας με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας και οι αστυνομικές Αρχές.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου και αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες περισσότερο φως στην υπόθεση θανάτου του άτυχου άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δίπλα του βρέθηκαν χάπια φαρμακευτικής αγωγής χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 29χρονος βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με φίλο του, ο οποίος όμως βρισκόταν σε εκδρομή και δεν γνώριζε την τραγική κατάληξη του 29χρονου.Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο ωστόσο περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η εξέταση ιατροδικαστή.

Βρέθηκε νεκρός στη Μεσαρά

Θλίψη προκάλεσε την ίδια ώρα στη Μεσαρά η είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ενας 45χρονος. Ο Αλβανικής καταγωγής άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο Καλαμάκι και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο.

Τις τελικές απαντήσεις θα δώσει και πάλι η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Πηγή : neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook