Δυο F-16, μια φωτιά και πολύ κακό για το τίποτα στο Αρκαλοχώρι

δυο-f-16-μια-φωτιά-και-πολύ-κακό-για-το-τίπο-39756

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΑναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, κοντά στο Σκινιά και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Λαγούτα από εκκωφαντικούς θορύβους που κάποιοι τις θεώρησαν εκρήξεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τον καπνό από φωτιά δημιούργησε ένα σκηνικό θρίλερ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο θόρυβος που ακούστηκε ήταν εκκωφαντικός και συνδυάστηκε από την πτήση δύο μαχητικών F-16 που πέρασαν από την περιοχή και προκάλεσαν αναβρασμό και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Αμέσως μετά τα δύο μαχητικά αεροσκάφη και τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκαναν, οι κάτοικοι είδαν καπνούς να ανεβαίνουν στον ουρανό. Τότε, οι άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν άρχισαν να φτιάχνουν σενάρια. Τα τηλέφωνα στην αστυνομία και στις μονάδες πήραν φωτιά. Έτσι δεν άργησε να διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για δύο μαχητικά αεροσκάφη που έσπασαν το φράγμα του ήχου, προκαλώντας τον εκκωφαντικό θόρυβο. Την ίδια ώρα ένας αγρότης που έκαιγε λιόκλαδα και οι καπνοί ανέβαιναν στον ουρανό δημιούργησε εν αγνοία του ένα σκηνικό καταστροφής. Τελικά όμως η φωτιά έσβησε, το σκηνικό …καταστράφηκε και τα μαχητικά αεροσκάφη συνέχισαν την εκπαιδευτική τους δραστηριότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook