Δυο κρουαζιερόπλοια στα Χανιά

δυο-κρουαζιερόπλοια-στα-χανιά-6514

Μπορεί επίσημα η τουριστική περίοδος να έληξε, ωστόσο, κρουαζιερόπλοια συνεχίζουν να καταφθάνουν ακόμη στα Χανιά.

Το «Seaborn Odyssey» έχει αγκυροβολήσει από χθες το βράδυ, στο λιμάνι της Σούδας.

Έχει τριακόσια σαράντα ένα, άτομα πλήρωμα και τριακόσιους ογδόντα τέσσερις επιβάτες.

Στις 10:30 το πρωί, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας το «Costa Pacifica» το οποίο ενώ, αρχικά ήταν προγραμματισμένο ν’ αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Ηρακλείου, αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω των θυελλωδών ανέμων, που πνέουν στην περιοχή και έτσι θα  δέσει στη Σούδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο χιλιάδες οχτακόσιοι πενήντα πέντε, είναι οι επιβάτες και εννιακόσια ογδόντα τέσσερα άτομα, το πλήρωμα.

Η τοπική αγορά, έχει προετοιμαστεί και περιμένει την άφιξη των επισκεπτών, προκειμένου να τονωθεί, αλλά και να αυξηθεί ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, στις 21 του μήνα, πρόκειται να καταπλεύσει στη Σούδα, άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο, που φέρει την ονομασία «Αrtania»

 

One thought on “Δυο κρουαζιερόπλοια στα Χανιά

  1. Στα Χανιά, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος τα πορτοκάλια θα σαπίσουν κάτω από τα δένδρα, το λάδι θα «κοπεί» με μεταχρονολογημένες επιταγές, σε «αγοραίες» τιμές κάτω από το πραγματικό κόστος παραγωγής, που κανείς δεν ξέρει να το υπολογίσει.
    .
    Δε βαριέσαι, έχει ο Θεός, θα πουλήσομε «ισοδύναμη» ποσότητα από μολυβένια τσολιαδάκια, made in China, στους τουρίστες που μας φέρνουν τα κρουαζιερόπλοια.
    .
    Χονδρές ελιές στην Αγορά των Χανίων, καλαματιανές, μπορεί και ισπανικές, δεν πρόσεξα, τρία ευρώ οι δέκα ελιές, μέσα στην πλαστική, αεροστεγή συσκευασία τους. To take away. Γιατί δεν τις αγοράζει κανείς? Δεν αναρωτιέσαι! Τις πουλάνε μισοτιμής, ίδιες κι απαράλλαχτες φαίνονται στη συσκευασία, μπορεί να είναι μαροκινές, ποιόν ενδιαφέρει, χωρίς φόρο προστιθέμενης αξίας, μέσα στο κρουαζιερόπλοιο.
    .
    Καληνύχτα και καλή τύχη, κατά που λένε…
    .
    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/10/itistheproductionstupid.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook