Δυναμικό παρόν στην απεργία

δυναμικό-παρόν-στην-απεργία-1464

Δυναμικό παρόν, έδωσαν οι Χανιώτες στην σημερινή(18/10)απεργιακή κινητοποίηση.Οι εργαζόμενοι, του δημόσιου αλλά και του Ιδιωτικού τομέα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς,κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα,κατά της τρόικας και της κυβερνητικής πολιτικής, εξέφρασαν την αντίθεσή τους, για τη νέα περικοπή των μισθών και των συντάξεων.

Άτομα, όλων των ηλικιών,όπως μαθητές,φοιτητές,άνεργοι και συνταξιούχοι κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης,με στόχο να δώσουν ένα βροντερό μήνυμα στην κεντρική εξουσία.

Καθολική ωστόσο, ήταν και η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου των Χανίων,αφού το 90% των καταστημάτων παρέμεινε κλειστό. Σύμφωνα με το σύνθημα του εμπορικού συλλόγου, «αποφασίσαμε να κλείσουμε, για μια ημέρα τα καταστήματά μας,για να μην κλείσουμε για πάντα.»(Ωστόσο,υπήρξαν και εξαιρέσεις με κάποια εμπορικά να είναι ανοιχτά).

Με τον δικό τους,τρόπο, εκδήλωσαν την αγανάκτησή τους και οι αυτοκινητιστές, που σε ένδειξη διαμαρτυρίας,στάθμευσαν τα οχήματά τους,στην Πλατεία Ελευθερίας,στα Δικαστήρια και πεζή κατευθύνθηκαν στην Αγορά.

Παράλληλα, αρτοποιεία, βενζινάδικα και φαρμακεία κατέβασαν ρολά, ενώ και οι κτηνοτρόφοι του νομού, συγκεντρώθηκαν στον κόμβο των Μουρνιών, θέλοντας με τον τρόπο,αυτό να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook