Δούρου στο GQ: Το μόνο που δεν είπαν είναι ότι «ο Τσίπρας πηδάει τις γυναίκες σας» | E ρε ζάρπα!

δούρου-στο-gq-το-μόνο-που-δεν-είπαν-είναι-10051

«Όλοι γνωρίζουμε για την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα, με την ανεργία να χτυπάει κόκκινο, αλλά και την κοινωνική επανάσταση να παραμονεύει προ των πυλών. Αυτό το καλοκαίρι όμως, παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την πτώση της Ελλάδας, μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο.

Μέσα σε λίγες ώρες ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο και λίγες ημέρες αργότερα έβαλε σε σκέψεις τόσο τους Έλληνες ψηφοφόρους, όσο και τα μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου».

Ο δημοσιογράφος Chris Hearth του αμερικανικού περιοδικού GQ αποκαλύπτει την αλήθεια για το τί συνέβη στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ 1 το πρωϊνό της 7ης Ιουνίου και πώς αυτό το «επικοινωνιακό παραμύθι» επηρέασε τον τρόπο σκέψης όσων παρακολούθησαν το βίντεο με το «χαστούκι Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την εκτόξευση νερού κατά της Ρένας Δούρου».

Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι δέκα ημέρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία της 17ης Ιουνίου, το τηλεοπτικό κοινό στην Ελλάδα έγινε θεατής ενός φιλμ, που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο: «Αυτή είναι η εικόνα της κοινωνίας που διαλύεται».

Ο Chris Hearth κατέβηκε στους αθηναϊκούς δρόμους. Συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων στο κέντρο και ζήτησε την κριτική όσων παρακολούθησαν το εν λόγω βίντεο – του οποίου η διάρκεια δεν ξεπερνά το ένα λεπτό – για να συγκρατήσει μόνο ένα χαρακτηριστικό σχόλιο… «Γα@@σέ τους όλους. Νιώθω τόση ντροπή. Αγαπάω πολύ την χώρα μου και αυτοί οι μπάστ@@δοι την έκαναν σκόνη».

ΤΟ βίντεο έγινε μανία. Ακόμα και στο Τόκυο, υπήρχαν πολλοί που συζητούσαν για το φαινόμενο «Ηλίας Κασιδιάρης», ωστόσο στα αυτοσχέδια πηγαδάκια στην Αθήνα, οι πολίτες διχάστηκαν.

Οπαδός της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε στον δημοσιογράφο πως «όταν βάζεις δύο γυναίκες να τα βάζουν με έναν νεαρό πολιτικό, αυτά συμβαίνουν. Όταν μία γυναίκα, το παίζει άνδρας, της συμπεριφέρεσαι σαν άνδρας. Όταν το παίζει γυναίκα, τής συμπεριφέρεσαι ως γυναίκα» είπε και συνέχισε: «Η τακτική της Χρυσής Αυγής και η εκκαθάριση των ξένων είναι ό, τι καλύτερο συνέβη στην κοινωνία μας. Σε λίγο το 50% των Ευρωπαίων, θα είναι μουσουλμάνοι».

Άλλοι απλά «μαύρισαν» στις εκλογές τα κόμματα της Χρυσής Αυγής, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής. «Πόσο υποτιμητικό ήταν αυτό που έγινε», ψιθύρισαν.

Η Ρένα Δούρου, ο Τσίπρας και το «kamaki»

O Chris Hearth ήρθε σε επαφή με τους τρεις Έλληνες πολιτικούς που ενεπλάκησαν στο τραγικό περιστατικό, ενώ την ίδια στιγμή, τα νούμερα του ΚΚΕ καταρρακώνονταν, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδιζε έδαφος και η Χρυσή Αυγή ξεκινούσε τις θριαμβολογίες για την είσοδό της στη Βουλή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β΄Αθήνας, Ρένα Δούρου, μιλώντας για την κινδυνολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την ταυτόχρονη εκλογική του άνοδο, είπε χαρακτηριστικά:

«Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».

Λίγο αργότερα, η ίδια ζήτησε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο για τα Αγγλικά της λέγοντας πως θυμίζουν… ελληνικό kamaki, ενώ έδωσε και ένα παράδειγμα στον δημοσιογράφο για να καταλάβει τι εννοεί: «Π.χ. ΟΚ. Εγώ, εσύ, όμορφη, πάμε στο κρεβάτι μαζί».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε και σε μία εξομoλόγηση: «Δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αφού από τότε πολλοί με προσεγγίζουν, είτε για να με συγχαρούν, είτε για να μου επιτεθούν».

Και συνέχισε: «Όλα αυτά δεν συμβαίνουν εξαιτίας των πολιτικών μου προτάσεων, αλλά λόγω αυτού του βίντεο. Το μοναδικό που με κάνει εξαγριώνει είναι ότι για μέρες, αυτό το γ@μημ@νο κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο κυκλοφόρησε μέχρι και στο Τόκυο».

Η ίδια κατέληξε μάλιστα, λέγοντας ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θύμωσε μαζί της, επειδή:

Είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο – ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες».

 

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook