«Δοσούλα Τσάο»: Το video που κάνει θραύση στο Ίντερνετ

δοσούλα-τσάο-το-video-που-κάνει-θραύση-στ-7550

Διαστάσεις φαινομένου, έχει πάρει στο youtube η περίφημη πλέον «Δοσούλα Τσάο». Χωρίς κανένα εμφανή λόγο, πέρα από τη μελωδία που κολλάει αμέσως στο μυαλό, το συγκεκριμένο video, κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το προηγούμενο ακατανόητο ρεκόρ (του Παντελή Παντελίδη) και να μαζέψει περίπου δέκα εκατομύρια κλικ, μέσα στο πρώτο διήμερο κυκλοφορίας!

Πρόκειται στην ουσία απλώς για ένα πουλάκι που τραγουδάει για τη δόση από το καναβούρι του και σε κάθε στίχο, εμφανίζεται και ένα άλλο ζώο του βουλευτικού αγροκτήματος με τον χαρακτηριστικό του ήχο: Πασόκοι που κάνουν «Αμάν-Αμάν!», Ανεξάρτητοι Έλληνες που κάνουν «Κρεμάλ-Κρεμάλ!», βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που κάνουν «Παρών-Παρών» και Συριζαίοι που κάνουν «Εκλογ-Εκλόγ» και Χρυσαυγίτες που κάνουν «Ουγκ-Ούγκ».

Στο τέλος μετά από 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, αφού έχουν παρελάσει όλα τα ζώα μαζί με το πρωθυπουργοπουλάκι εκείνο ξαφνικά λέει: «έχω κάνει προσωπικές ενέργειες να πάρουμε περισσότερα». Μόνο που ακριβώς εκείνη τη στιγμή, εμφανίζεται ένα Γερμανικό τρακτέρ που κάνει «Βαρούμ-Βαρούμ» και πατάει το πρωθυπουργοπουλάκι (ή «Σαμαροπούλι» όπως είναι γνωστό σε μερικές ντοπιολαλιές).

Μάλιστα, κάποιοι που ήδη έφτιαξαν στο Facebook σελίδα με τίτλο «θέλω το πουλάκι να πατήσει το τρακτέρ» ισχυρίζονται ότι το βίντεο έχει και συνέχεια. Μόλις δηλαδή το τρακτέρ πατήσει το προθυπουγοπουλάκι και το μετατρέψει σε κίτρινο λεκέ, το αποστομώνει με τη φράση: «Σιγά μη σου δώσω τόσα λεφτά να τα φας πάλι σε υπαλλήλους της βουλής»!
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Του Νίκου Ζαχαριάδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook