Δικέφαλος… Πλατανιάς 2 – 1 την ΑΕΚ | Μεγάλη νίκη… | video

δικέφαλος-πλατανιάς-2-1-την-αεκ-μεγάλ-34595

Όλα νωρίς έγιναν στο ματς των Χανίων. Νωρίς σκόραρε ο Πλατανιάς, νωρίς έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, νωρίς τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κάστελς, νωρίς απάντησε η ΑΕΚ. Όλα νωρίς σε ένα ματς που άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και συνέχισε με αμείωτο το ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν τον ίδιο στόχο: την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Πλατανιάς ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Ναζλίδη, αλλά τα χαμόγελα πάγωσαν όταν λίγα λεπτά αργότερα ο Κάστελς αποχώρησε με ρήξη συνδέσμων δίνοντας τη θέση του στον Μαραγκουδάκη.

Η ΑΕΚ, που μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχε περάσει τη σέντρα, άρχισε σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και σε αυτό βοήθησε και η ισοφάριση του Φέτση στο 17′. Ηταν η εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο και το δοκάρι για να πάρει το ριμπάουντ ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ και να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά.

Η… αναλαμπή, όμως, της Ενωσης κράτησε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ έχασε το κέντρο, οι παίκτες έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και ο Πλατανιάς επανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο από το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ό,τι αξίζει είναι η φάση του 74ου λεπτού και το πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή Ιωαννίδη στο μαρκάρισμα του Καραλή στον Ναζλίδη. Η απόφαση-δώρο έστειλε τον Πλατανιά στην άσπρη βούλα και τον Αναστασάκο στον… έβδομο ουρανό, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Για να λέμε, βέβαια, και του στραβού το δίκιο, η επιλογή του Λίνεν να βάλει τον Καραλή δεξί μπακ πληρώθηκε, αφού ο Ναζλίδης του πήρε το πέναλτι για πλάκα.

Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαμε δει τίποτε άλλο εκτός από παιχνίδι κέντρου, καλά μαρκαρίσματα και μόλις ένα σουτ, αυτό του Μητρόπουλου στο 63ο λεπτό.

Πηγή: contra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook