«Διαφορετικό» το παιχνίδι Όφη-Πλατανιά

διαφορετικό-το-παιχνίδι-όφη-πλαταν-1482

Στις ιδιαιτερότητες ενός αγώνα όπως αυτός της Δευτέρας στάθηκε ο Τάσος Δέντσας σε δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιόφωνο του Ηρακλείου.

Ο μέσος του Πλατανιά θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που καθιερώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο (μετρώντας 99 συμμετοχές) και όπως τόνισε μιλώντας στον Athletic Radio 104,2: «Ένα ντέρμπι δύο Κρητικών ομάδων είναι διαφορετικό. Ο κόσμος των Χανίων έχει αγκαλιάσει την ομάδα και δίνει την απαραίτητη ώθηση σε κάθε παιχνίδι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Δέντσας:

Για το ξεκίνημα του Πλατανιά: Τα πάμε πολύ καλά μέχρι τώρα, όμως δεν λέμε μεγάλα λόγια και κοιτάζουμε μπροστά καθώς ακολουθεί ένας μεγάλος δρόμος. Στις πρώτες αγωνιστικές δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα. Σίγουρα, δεν φανταζόμασταν αυτό το ξεκίνημα, όμως μέσα στο γήπεδο φαίνονται το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε μέσα στις προπονήσεις.

Για τον ΟΦΗ: Ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ο ΟΦΗ είναι καλή και έμπειρη ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Νομίζω ότι το δυνατό σημείο του ΟΦΗ είναι η επίθεσή του με τους Σίσιτς, Παπάζογλου που διαθέτουν μεγάλη ποιότητα και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Σχετικά έχει πάει καλά και πιστεύω ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι ακόμα καλύτερος.

Για την Σούπερ Λιγκ: Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυσεύρετο το στοιχείο της οργάνωσης και της έλλειψης προβλημάτων. Σίγουρα είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και στέκεται στο πλευρό μας.

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει: Αν εξαιρέσουμε μια με δύο ομάδες, όλες οι υπόλοιπες βρίσκονται πάνω – κάτω στα ίδια επίπεδα. Και ο Πανιώνιος αποτελεί έκπληξη για εμένα ενώ καλή ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει ο Αστέρας Τρίπολης. Δυσάρεστη έκπληξη αποτελεί η παρουσία της ΑΕΚ όμως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και σίγουρα υπάρχει δυσκολία για να τα αντιμετωπίσει.

Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου: Με τον κύριο Χατζηνικολάου είχα συνεργαστεί και στον ΟΦΗ. Προσπαθεί να μας βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί κι εμείς το ίδιο από την πλευρά μας ώστε να έχει κέρδη η ομάδα και ο Πλατανιάς.

Για το γεγονός ότι τίθεται αντίπαλος του ΟΦΗ: Στον ΟΦΗ έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές για 5 χρόνια, βέβαια έχω βρεθεί ξανά αντίπαλος του με τον Παναιτωλικό οπότε την έχω πάρει την “κρυάδα”. Σίγουρα, είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν αγωνίζεσαι στο “Γεντί Κουλέ”.

 Πηγή:athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook