Διαλύεται το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης παραιτήθηκε όλο το ΔΣ!

διαλύεται-το-κέντρο-ανανεώσιμων-πηγώ-31169

ΕΝΕΡΓΕΙΑΈνας από τους πλέον σημαντικούς και ιστορικούς φορείς που σχετίζονται με τις ΑΠΕ στη χώρα μας διαλύεται αυτές τις μέρες! Τελευταίος  «σταθμός»  του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης (ΚΑΠΕ), η παραίτηση προ ολίγων ημερών, στις 4 Φεβρουαρίου, ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου.

Είχε προηγηθεί, από το καλοκαίρι, η παραίτηση του προέδρου του Κέντρου κ. Ματθαίου Σανταμούρη, ο οποίος είχε επίσης παραιτηθεί, προ έτους, από τη θέση του γενικού διευθυντή . Πλέον το ΚΑΠΕ βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία εκτέλεσης οποιασδήποτε διοικητικής πράξης.

Όπως αναφέρει σε υπόμνημα του το Σωματείο Εργαζομένων Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΣΕΚΑΠΕ): «Από τον Αύγουστο του 2012 ο κ. Σανταμούρης παραιτήθηκε και από τα καθήκοντα του προέδρου, χωρίς μέχρι σήμερα η πολιτική ηγεσία να έχει προβεί σε αντικατάσταση του. Τα παραπάνω δημιούργησαν σημαντικά διοικητικά προβλήματα, που οδήγησαν τελικά στην παραίτηση τόσο του κατ’ αναπλήρωση ασκούντα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή όσο και όλων των μελών του ΔΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook