Διακάκης: Μην ψάχνετε για άλλοθι

διακάκης-μην-ψάχνετε-για-άλλοθι-3495

Απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Μουράτ Σεροπιάν για «προβληματική προετοιμασία των παικτών του ΑΟΧ» έδωσε το πρώην τιμ της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Χανιά με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής και την οποία υπογράφουν οι Τάκης Διακάκης, Τόλης Λεκίδης και Γιώργος Τζομπάνογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σεβασμός είναι κάτι που εκλείπει αυτές τις μέρες στην κοινωνία που ζούμε. Γι’ αυτό λοιπόν δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο που ο κ. Σεροπιάν άνευ λόγου και αιτίας εκφράζεται με αυτό τον τελείως αντιδεοντολογικό και αντισυναδελφικό τρόπο εις βάρος μας.

Πρέπει να αναφερθεί ότι όλοι οι παίκτες του ΑΟΧ 20 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα πέρασαν από εργομετρικά τεστ υπό τον γυμναστή της ομάδος κ. Τζοπάνογλου και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχουν άριστη φυσική κατάσταση.

Αν θέλει λοιπόν ο κ. Σεροπιάν να μάθει την αλήθεια (αντί να βιάζεται να σπιλώνει συναδέλφους του) ας την ψάξει στον τρόπο που εκγύμνασε, και στις επιβαρύνσεις που έβαλε στους παίκτες, παραμονές δυο πολύ σημαντικών αγώνων απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους, και με γηπεδικές συνθήκες την κάθε φορά.

Μετά το ματς με την Προοδευτική ο προπονητής του ΑΟΧανιά σε δηλώσεις του στο ΚΥΔΩΝ TV, αμφισβήτησε το ρόστερ της ομάδος λέγοντας ότι κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από 3 ημέρες και μετά από μια μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο αυτός δήλωνε ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση.

Σταματήστε επιτέλους κ. Σεροπιάν! Δεν νομίζουμε ότι κάποιος σας ζήτησε ευθύνες από τόσο νωρίς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε συνέχεια άλλοθι.

Ο ΑΟ Χανιά είναι μια σπουδαία ομάδα και το απέδειξε την Τετάρτη κάνοντας μας όλους περήφανους!»

Τάκης Διακάκης

Τόλης Λεκίδης

Γιώργος Τσοπάνογλου

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook