Διάσημος Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει ότι είναι γκέι | Video

διάσημος-ολυμπιονίκης-αποκαλύπτει-ό-111617

Διάσημος Ολυμπιονίκης που συμμετείχε στους αγώνες του 2012 στο Λονδίνο στο άθλημα των καταδύσεων, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube και αποκάλυψε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος.Ο 19χρονος Τόμ Ντάλει ανέβασε σήμερα το βίντεο στο YouTube και με μπόλικο θάρρος αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ανέφερε ότι εδώ και μερικούς μήνες έχει σχέση με έναν άνδρα που του άλλαξε τη ζωή. Συμπλήρωσε ότι σε έναν ιδανικό κόσμο δεν θα χρειαζόταν να ανεβάσει το βίντεο γιατί δεν θα είχε σημασία για κανέναν, ενώ αναγκάστηκε να το κάνει λόγω κάποιων δημοσιευμάτων όπου είχαν διαστρεβλώσει γεγονότα και έλεγαν ανακρίβειες. Ο ίδιος θύμωσε πολύ και αποφάσισε να προβεί στην εξομολόγηση.

Ο ίδιος είναι κλειστό παιδί και έχει περάσει πολλές δυσκολίες καθώς έχασε τον πατέρα του από καρκίνο το 2011 ενώ δούλεψε πολύ σκληρά για να κατακτήσει το Ολυμπιακό μετάλλιο το 2012. Επίσης δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του και τώρα αποφάσισε να το κάνει επειδή θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έβγαινε με διάφορες κοπέλες αλλά δεν είχε ποτέ κάποια σοβαρή σχέση. Για πρώτη φορά στη ζωή του ένιωσε ότι βρέθηκε σε σοβαρό δεσμό και επέλεξε να είναι ειλικρινής με τον κόσμο.

tom daley«Σίγουρα υπάρχουν πολλά ωραία κορίτσια εκεί έξω, αλλά από την άνοιξη βγαίνω με ένα αγόρι και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Νιώθω ασφάλεια και ότι κάνω το σωστό. Αρχικά μου έκανε εντύπωση, αλλά πάντα ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί, αλλά μόνο την προηγούμενη άνοιξη κάτι μέσα μου κλίκαρε. Και όλος ο κόσμος μου άλλαξε».

Στο βίντεο αναφέρει και τις αντιδράσεις των συγγενών του. Η μαμά του και οι στενοί φίλοι του ήταν πολύ υποστηρικτικοί ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ευρύτερου οικογενειακού κύκλου αντέδρασαν ποικίλα. Κάποιοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ενώ κάποιοι άλλοι του είπαν να το κρατήσει κρυφό. Άλλοι αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν επέλεξε να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Τομ εξακολουθεί να φοβάται ότι κάποιοι θα μεγαλοποιήσουν το συγκεκριμένο γεγονός ενώ εκείνος αναρωτιέται εάν είναι τόσο μεγάλο το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook