Δημοσιογράφος σκοτώθηκε έξω από την ΕΡΤ

δημοσιογράφος-σκοτώθηκε-έξω-από-την-ε-72858

ertΣχεδόν κάθε μέρα, ο Αχιλλέας Παναγούλης, συντάκτης ύλης της βραδυνής βάρδιας στο ΕΘΝΟΣ, περνούσε από την ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή για να δείξει την αλληλεγγύη του στους συναδέλφους του.

Ο Αχιλλέας Παναγούλης βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα, σήμερα 4 Σεπτεμβρίου, έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αθήνα.

Διερχόμενο ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 36χρονο δημοσιογράφο, που ήταν καθημερινά αλληλέγγυος στον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ, και δραστήριος εθελοντής δασοπυροσβέστης.

Ο Αχιλλέας Παναγούλης γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1974 στη Λάρισα, όπου και μεγάλωσε.Στα 18 του σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, για να έρθει τελικά στην Αθήνα για δουλειά.

Στις 15 Ιανουαρίου του 2003, προσελήφθη στο «Εθνος» ως συντάκτης ύλης της βραδυνής βάρδιας.

Επίπονη και σκληρή δουλειά, την οποία αγόγγυστα και υπεύθυνα, πάντοτε υπηρέτησε.

Ανήσυχο πνεύμα, του άρεσαν τα ταξίδια και τα ντοκιμαντέρ.

Έλεγε συχνά στους φίλους του για τα σχέδια που είχε: Να καταγράψει με την κάμερά του κοινωνίες της Αφρικής, επιζήσαντες του Εμφυλίου στην Ισπανία, σκηνές πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Τον τελευταίο καιρό, είχε αφιερωθεί στην κινητοποίηση των πρώην εργαζομένων στην ΕΡΤ. Εκεί θα πήγαινε και σήμερα το πρωί, όταν σχόλασε.

Δεν πρόλαβε.

Καλό σου ταξίδι Αχιλλέα…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook