Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΧ και ητήθηκε 1 – 0 από τη Γλυφάδα

δεν-τα-κατάφερε-ο-αοχ-και-ητήθηκε-1-0-από-23218

aox kalamataΟ χειρότερος φετινός ΑΟΧ γνώρισε ήττα 1-0 στο γήπεδο του Ελληνικού από τη Γλυφάδα και παραμένει κάτω από τη ζώνη της εξάδας, στο φινάλε του πρώτου γύρου της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Σε ένα τραγικό από άποψη ποιότητας, ματς, ο ΑΟΧ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από την Γλυφάδα. Κακός ο αγωνιστικός χώρος λόγω της κακοκαιρίας, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό δίλεπτο στο β’ μέρος που τους οδήγησε στο γκολ.

Στο 70′, η αλλαγή του Παντέλη, ο Καϊμακαμούδης είχε σουτ λίγο άουτ και στο 71′, μετά από κόρνερ του Μουστογιάννη, ο Καϊμακαμούδης και πάλι, με κεφαλιά πέτυχε το χρυσό γκολ για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικό ότι σε όλο το ματς, ο ΑΟΧ δεν έχασε ούτε μία σημαντική ευκαιρία, γεγονός που δηλώνει ότι η ήττα του ήταν δίκαιη, μολονότι θα μπορούσε να είχε πάρει το 0-0.

Πλέον, τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς (με Προοδευτική και Κόρινθο) καθίστανται ως τελικοί και απαιτούνται οι 6 βαθμοί για να παραμείνει ο ΑΟΧ σε τροχιά ανόδου.

ΓΛΥΦΑΔΑ:Χώνος , Βιδάλης, Κολοτούρος, Φουντουκίδης (91′ Χατζηισαΐας), Καζάντζης, Μουστογιάννης, Καρλιάμπας, Νικόλτσης (77′ Σκάρος), Μακαρονάς (60′ Καϊμακαμούδης), Τσιρογιάννης, Κατσαντώνης

ΑΟΧ: Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Ψυχουντάκης (78′ Ζντράβγκοβιτς), Τσατσαρής, Παπαζούδης, Δουμάνης (74′ Κουρτάνοβιτς), Μποτωνάκης (61′ Μπαξεβάνης), Γωνιωτάκης και Πάγκαλος.

Πάγκος: Γύπαρης, Μπαξεβάνης, Κουρτάνοβιτς, Παπαδάκης,Τσάτσος, Πυθαρούλης, Ζντράβγκοβιτς.

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook