Δεν τα βρίσκουν και συνεδριάζουν ξανά για το φορολογικό

δεν-τα-βρίσκουν-και-συνεδριάζουν-ξανά-28996

stournarasΣύσκεψη για το νέο φορολογικό με τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση θα έχει την Τετάρτη το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, πριν τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Την Τρίτη το απόγευμα ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με κύρια θέματα τα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις και ζητήματα σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους.

Ερωτηθείς για τη φορολόγηση των ακινήτων και ειδικότερα για το ύψος του αφορολόγητου που θα ισχύσει ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Έχουμε ακόμη καιρό για να το κουβεντιάσουμε».

Ακόμη εξερχόμενος από το Μαξίμου ο κ. Στουρνάρας σχολίασε τις κινητοποιήσεις των αγροτών και των ναυτεργατών επιρρίπτοντας ευθύνες στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων σήμερα και τις προηγούμενες μέρες είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Στουρνάρας.

Πηγή:news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook