Δείτε τους απατεώνες που εξαπατούν τους ηλικιωμένους στα Χανιά | Photos

δείτε-τους-απατεώνες-που-εξαπατούν-το-53815

Ανθρωποκυνηγητό  έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές των Χανίων για το ζευγάρι των απατεώνων που ξαφρίζει ηλικιωμένους αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά ( δείτε εδώ και εδώ ).

SPEIRA 4Οι αρχές έχουν ταυποποιήσει τους δύο δράστες οι οποίοι είναι:

-Η Μάρκου Μαρία του Αποστόλου και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1978 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

-Μάρκου Θωμάς του Νικολάου και της Σουλτάνας, που γεννήθηκε το 1969 στην Θεσσαλονίκη.

markos 1Σημειώνεται πως οι δράστες είναι γνωστή στις αρχές καθώς ήταν μέλη κυκλώματος που  είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με το Τ.Α. Νέας Σμύρνης και το Τ.Α. Συντάγματος, από τις αρχές του 2010 τουλάχιστον, οι κατηγορούμενοι συνέστησαν από κοινού εγκληματική οργάνωση και διέπρατταν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, του Αγρινίου, της Μεσσηνίας, της Νάξου, του Ηρακλείου Κρήτης, της Τρίπολης, της Αχαΐας, της Φωκίδας, της Φθιώτιδας και της Αργολίδας.

Ειδικότερα, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, εντόπιζαν υπέργηρα, κυρίως, άτομα, τα προσέγγιζαν και παριστάνοντας ψευδώς ότι ενεργούσαν για λογαριασμό συγγενικών τους προσώπων και αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη τους, αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι με την ίδια μεθοδολογία είχαν διαπράξει σαράντα τέσσερις (44) απάτες και έχουν αποκομίσει το χρηματικό ποσό των 138.190 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook