Δίπλα-δίπλα με Σαμαρά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ | Τσίπρας: Τώρα και με τον Εθνάρχη!

δίπλα-δίπλα-με-σαμαρά-ο-αρχηγός-του-συρ-37457

tsiprasΣτον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα είναι στραμμένα απόψε τα βλέμματα, κατά την εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» με θέμα τη συμβολή και την παρακαταθήκη του ιδρυτή της ΝΔ στη σύγχρονη, ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο κ. Τσίπρας θα είναι μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους κύριους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη ομιλητές στην εκδήλωση και η παρέμβαση του αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, αφού από μόνη της η πρόσκληση, που του απηύθυνε το Ίδρυμα, αλλά και η αποδοχή της από την Κουμουνδούρου, αποτέλεσε έκπληξη και προκάλεσε μεγάλες πολιτικές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αναμένεται να κάνει θεαματικό άνοιγμα στην καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, άλλα και να επιτεθεί στη σημερινή ηγεσία της, βάζοντας τη συμβολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την αποκατάσταση της ΝΔ στον αντίποδα της πολιτικής, που ακολουθεί ο κ. Σαμαράς, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ότι διολισθαίνει σε ακροδεξιά πολιτική πρακτική σε ορισμένους τομείς.

Ενδιαφέρον θα έχει πώς θα γίνει δεκτός ο κ. Τσίπρας στην εκδήλωση, τόσο από τους διοργανωτές, όσο και από τον κ. Σαμαρά, αλλά κι από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρούν επαφή, αλλά και τρέφουν αλληλοεκτίμηση.

Το βέβαιο είναι ότι τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω στον κ. Τσίπρα, ο οποίος θεωρείται ότι συνεχίζει και με τη σημερινή του παρουσία στη συγκεκριμένη εκδήλωση, την πολιτική στροφή προς το ρεαλισμό και τον κυβερνητισμό, με ανοίγματα στο μεσαίο χώρο, στον οποίο πάντα στρέφονταν η καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ.

Πηγή: protothema.gr

One thought on “Δίπλα-δίπλα με Σαμαρά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ | Τσίπρας: Τώρα και με τον Εθνάρχη!

  1. Η ατιμασμένη Ελλάδα οφείλει να επαναστατήσει εναντίον της Υστεροβουλίας, όσο και εναντίον της Βλακείας… Είναι πλέον κάτι παραπάνω από προφανής η παράδοση των πολιτικών Εξουσιών από τους εκλεγμένους πολιτικούς, και της παραλαβής τους από τοπικούς και διεθνείς ολιγάρχες. Πρέπει να εξεγερθούμε. Να καταγκρεμνίσουμε τους απαράδεκτους που χειρίζονται τις Εξουσίες στη χώρα μας. Sic semper tyrannis..!

    Βέβαια, η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής, φρονώ πως δεν θα είναι ο σωρός από μελλοντικά μέτρα του Μαύρου Μετώπου των ΠαΣοΚοΝουΔουΔημΑριτών, ή άλλων προθύμων συνεργατών της ευρωυποδούλωσης, αλλά τυχόν κωλοτούμπα ενός κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ!
    http://stavrochoros.pblogs.gr/2013/03/o-syriza-twn-diapistefthriwn-.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook