Γυναίκες στρατιωτικών τιμούν τους άνδρες τους με… στριπτίζ!

γυναίκες-στρατιωτικών-τιμούν-τους-άν-102452

naked1Στους -4 βαθμούς κελσίου, μια ομάδα γυναικών αποφάσισε να γδυθεί για να δημιουργήσει ένα ημερολόγιο προς τιμήν των στρατιωτικών συζύγων τους. Ο φωτογράφος ήθελε να συνδυάσει την ομορφιά της Σκωτσέζικης εξοχής με αυτή του γυναικείου σώματος.

naked2Σύμφωνα με τον φωτογράφο η δυναμικότητα που εμπνέει το γυναικείο σώμα και το τοπίο αλληλοσυμπληρώνονται.
naked3Το πρόσωπο των γυναικών δεν φαίνεται σε καμία από τις φωτογραφίες, επίτηδες, καθώς η κάθε γυναίκα, αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

naked4Οι γυναίκες – που αποκαλούνται Garrison Girls για το ημερολόγιο – είναι σύζυγοι ανδρών των Βρετανικών Ένοπλων Δυνάμεων και γδύθηκαν στα παγωμένα βουνά της Σκωτίας για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

naked5Γυμνές, οι γυναίκες – που αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι μοντέλα – ξαπλώνουν πάνω στα βράχια δίπλα από ένα ποτάμι, φαίνονται γυμνές στο παράθυρο ενός Σκωτσέζικου κάστρου, όπως και πάνω σε μια ξύλινη γέφυρα.

naked6Κράνη, μπερέδες και στρατιωτικές τσάντες είναι διακριτικά τοποθετημένες στα εντυπωσιακά πλάνα για να υπενθυμίζει το κοινό ότι οι φωτογραφίες είναι συνδεδεμένες με ένοπλες δυνάμεις.

naked7Τα χρήματα που θα μαζέψουν οι γυναίκες από τις πωλήσεις του ημερολογίου θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους στρατιώτες με PTSD (Διαταραχή μετα-τραυματικού στρες)

naked8

naked9

naked10

naked11

naked12

Πηγή: onalert

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook