Γυμνασιάρχης κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

γυμνασιάρχης-κατηγορείται-για-ασέλγ-39937

 

aselgeia

Γυμνασιάρχης κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την ιδιαίτερη αδυναμία που επιδείκνυε σε μία μαθήτριά του ένας γυμνασιάρχης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, από το πόρισμα της οποίας θα κριθεί αν τελικά θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον διευθυντή του γυμνασίου.

Η 14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι ο 55χρονος διευθυντής του σχολείου, όπου φοιτά, άρχισε να την πλησιάζει με ύποπτες διαθέσεις από τα τέλη του 2012.

Αρχικά της μιλούσε με… γλυκόλογα, αλλά δεν άργησε να φτάσει και σε πιο τολμηρά λόγια και αδιάκριτες ερωτήσεις. Κατόπιν, ο… ερωτύλος διευθυντής προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης και μάλιστα μέσα στο σχολείο!

Στο μεταξύ, στη Λάρισα εντοπίστηκε ένας 44χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον 9ο ανακριτή Αθηνών, όταν διαπιστώθηκε ότι αποπλανούσε τα ίδια τα παιδιά του που ήταν μικρότερα των δώδεκα ετών και ασελγούσε πάνω τους!

Ανδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 44χρονο και τον μετέφεραν στην Αθήνα όπου αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ο άνδρας κατηγορείται για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα δώδεκα χρόνια τους, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Α

ν και για την υπόθεση δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, το κατηγορητήριο είναι σαφές, καθώς αναφέρεται σε αυτό πως το αδίκημα διαπράχθηκε «από ανιόντες σε κατιόντες συγγενείς», δηλαδή από γονιό σε παιδιά.

Πηγή: Espressonews

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook