Για … περάστε !!!

για-περάστε-2175

Από την ερχόμενη εβδομάδα το ΣΔΟΕ θα αρχίσει να καλεί τα πρόσωπα που αναφέρονται στην περιβόητη λίστα προκειμένου να «λογοδοτήσουν». Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους αρκετοί επώνυμοι και πρόσωπα υπεράνω υποψίας.

Σύμφωνα μάλιστα με σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στη λίστα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η σύζυγος πρώην υπουργού, ένας πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου, παιδιά γνωστού εκδότη, θείος κορυφαίου πολιτικού, πρόσωπο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση της Proton Bank, πολύ γνωστός Εβραίος επιχειρηματίας και η κόρη γνωστού τραγουδιστή.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, τις επόμενες μέρες θα λάβουν σημείωμα από το ΣΔΟΕ προκειμένου να συναντηθούν με ελεγκτή που θα τους ρωτήσει σχετικά με ποσά χρημάτων στο εξωτερικό που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους. Αν δεν μπορούν να εξηγήσουν τα ποσά, θα ζητείται δικαστική συνδρομή για άνοιγμα των λογαριασμών τους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα καλούνται να συνεργαστούν και μέσω συμπληρωματικής δήλωσης να καταβάλουν τον αναλογούντα φόρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook