Για να δεις αν σε θέλει… κάνε το τεστ του αγγίγματος

για-να-δεις-αν-σε-θέλει-κάνε-το-τεστ-το-118985

 

zeygari paraliaΜόλις έκανες μια καινούργια γνωριμία και έχεις όλα τα συμπτώματα της ερωτικής έλξης. Και φυσικά αυτό που σκέφτεσαι είναι να τον/την προσεγγίσεις στενότερα.

Υπάρχει όμως ένα θέμα: Πώς θα καταλάβεις αν το γοητευτικό άτομο που εμφανίστηκε στη ζωή σου ανταποκρίνεται στα ερωτικά σου σκιρτήματα;

Δεν έχεις παρά να κάνεις το τεστ του αγγίγματος αποφεύγοντας να επιτεθείς κατά μέτωπο. Αν δεν βιάζεσαι, όλα θα πάνε καλά και επιπλέον θα απολαύσεις όλο το πακέτο της αργής ερωτικής προσέγγισης.

  • Φλερτ όπως παλιά (ή Slow φλερτ)

Είναι γεγονός ότι οι κινήσεις που υποδηλώνουν οικειότητα ανοίγουν τον δρόμο για μια καλύτερη επικοινωνιακή (σωματική) πολιτική. Η γλώσσα του σώματος είναι πάντα το κλειδί που δίνει διέξοδο στις ντροπαλές καρδιές, αλλά και σε όσους/ες προτιμούν να χαρούν το παιχνίδι του φλερτ έναντι της ωμής ερωτικής πρότασης. Άφησε λοιπόν ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου και κάνε τις απλούστατες εκείνες δοκιμαστικές χειρονομίες που εκφράζουν το ενδιαφέρον σου, τις οποίες – στην εποχή της γρήγορης προώθησης των πάντων – κοντεύουμε να ξεχάσουμε:

Δοκίμασε να ακουμπήσεις απαλά και με φυσικό τρόπο το κεφάλι σου στο δικό του/της όταν διαβάζετε κάτι μαζί, για να δεις πόσο άνετα θα αισθανθεί με αυτή σου την κίνηση.

Πιάσε το μπράτσο του/της καθώς βαδίζετε, την ώρα που πίνετε τον καφέ σας, μέσα στον κινηματογράφο.

Άφησε τα χέρια σου ή τα πόδια σου να ακουμπήσουν στιγμιαία επάνω του/της, όταν κάθεστε δίπλα – δίπλα ή αντικριστά.

Κάνε κάποιο κομπλιμέντο για το χέρι του/της αγγίζοντάς το απαλά με τα δάχτυλά σου.

Όταν θέλεις να του/της πεις κάτι, άγγιξε τον ώμο ή την πλάτη του/της με την παλάμη σου, για να του/της μεταδώσεις τη ζεστή σου ενέργεια.

Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει ανταποκριθεί σε αυτά τα αγγίγματα ανταποδίδοντάς τα στην πρώτη ευκαιρία, είναι καλό σημάδι. Αν όχι, ίσως και να βρίσκεσαι στο ξεκίνημα μιας καλής φιλίας.

Πηγή: Golden Magazine

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook