Γιατί τώρα «Τίγρη»; | 2.218.721,06 € ζημιά στο δημόσιο | Πάλι αναβλήθηκε η δίκη | Πρωτοσέλιδα για νέα ανάμιξη του στην ΑΕΚ | Τυχαίο; Δεν νομίζω!

γιατί-τώρα-τίγρη-2-218-72106-e-ζημιά-στο-δημόσ-31251

aek_tigrisΗ καταγγελία του Unfollow για τις απειλές σε βάρος συντάκτη του περιοδικού από συστηθέντα ως Δημήτρη Μελισσανίδη –εξαιτίας του ρεπορτάζ του περιοδικού για το λαθρεμπόριο πετρελαίου- έγινε το προ περασμένο Σάββατο. Από το τότε, με ελάχιστες εξαιρέσεις σε σάιτ και μπλογκ, η είδηση δεν υπάρχει. Το zarpa.gr το δημοσίευσε αμέσως.

Καιρός να δούμε λίγο πέρα από την μύτη μας για το συγκεκριμένο θέμα. Σας παραθέτω όλα τα στοιχεία που βρήκα για την συγκεκριμένη υπόθεση μέσα από το pitsirikos.net κ.α.

Όπως ανακάλυψα η δίκη Μελισσανίδη πήρε και σήμερα αναβολή (5η φορά)!  Κατά έναν περίεργο τρόπο, τις πρώτες τέσσερις φορές που πήρε αναβολή η υπόθεση, απουσίαζε ο συνήγορος του Δημοσίου. Άκου να δεις. Δίκη κατά της Aegean Oil για λαθρεμπόριο και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος!!!

Αναβλήθηκε για πέμπτη φορά η δίκη της Aegean Oil για λαθρεμπορία πετρελαίου και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος. Η δίκη πήρε αναβολή για την 1η Μαρτίου.Η υπόθεση ήταν 11η στο πινάκιο. Λογικό, κάθε μέρα έχουμε υποθέσεις λαθρεμπορίας πετρελαίου Ας ενημερώσει κάποιος την κυρία Λαγκάρντ για την αναβολή της δίκης. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα της το πει. Έχει τους λόγους του

samaras_melisanidisΜια Μαφία κυβερνάει την Ελλάδα. Αλλά δεν πρέπει να μιλάς γι’ αυτήν. Πρέπει να μιλάς για τους «τρομοκράτες» που λήστεψαν την τράπεζα. Όχι για τους τρομοκράτες που έχουν τις τράπεζες. Αν αυτή η Μαφία των ολιγαρχών δεν διαλυθεί, η Ελλάδα δεν έχει καμία ελπίδα. Είναι και αυτή η περίεργη σιωπή. Ή μάλλον δεν είναι σιωπή. Είναι ομερτά.

Θέλετε στοιχεία; Σας έχω τα πορίσματα! Θα σπάσει ο νόμος της σιωπής για την Aegean Oil του Δημήτρη Μελισσανίδη και τα ΕΛΠΕ του Σπύρου Λάτση;

porisma_elpe porisma-Aegean-Oil

Βαριέστε να διαβάζεται; Τα έχω και σε βίντεο!

Τα είδατε πουθενά στα ελληνικά κανάλια; Δέν νομίζω! Αλλά τα διεθνή το έπαιξαν! Al Jazzera!

Και ξαφνικά, σκάνε τα πρωτοσέλιδα! (Μόνο σήμερα που ήταν η δίκη βρήκα 3!) Ο Μελισσανίδης πάει ΑΕΚ! «Τίγρη» πάρε την ΠΑΕ κτλ κλτ κλτ. Ότι κάνουν χρόνια κάποιοι για να βάλουν ως ασπίδα τους, τους οπαδούς μεγάλων ομάδων. Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης, Μπατατούδης και πολλοί άλλοι – συμπληρώστε εσείς τα ονόματα!

tigris_simera

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook