Γιατί ρε Πλατανιά! | Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

γιατί-ρε-πλατανιά-πλατανιάς-πασ-γιά-19842

PLATANIAS_GANNENAΣε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με καλό ρυθμό στο μεγαλύτερό του μέρος, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι γηπεδούχου πήραν το προβάδισμα με τον Αναστασάκο μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά οι Ηπειρώτες είχαν την απάντηση με τον Κοροβέση (20′).

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο καθώς οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν ακόμα και τις μεγάλες ευκαιρίες. Ο Ίλιτς στο 50′ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία, ενώ στο 81′ ο Αναστασάκος σημάδεψε από κοντά το δοκάρι.

Ο ένας βαθμός έφερε τον Πλατανιά στους 17, με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να αγνοεί ωστόσο τη νίκη από τις 25/11 όταν επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού. Έκτοτε μετράει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Από τη μεριά του ο ΠΑΣ ανέβηκε στους 23, φέρνοντας ισοπαλία μετά από σχεδόν 2,5 μήνες. Στα τελευταία 7 παιχνίδια είχε απολογισμό 4 νίκες και 3 ήττες.

Φύλλο Αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Διαιτητές: Σπάθας, Ακρίβος, Φαντόπουλος

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (Ναζλίδης 53′), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (Μιρτσέτα 70′), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (Μαρτσάκης 83′), Ντόε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (Οικονόμου 88′), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (Βίλα 67′), Ίλιτς (Νικλητισώτης 81′).

Γκολ: Αναστασάκος 4′ / Κοροβέσης 20′

Δοκάρια: Αναστασάκος 81′

Κίτρινες: Ουκάρ 66′, Ουντόντζι 76′ / Πάντος 27′, Κοροβέσης 59′, Τζημόπουλος 72′, Ίλιτε 74′, Τσουκαλάς 77′

Κόκκινες: Ουντόντζι (2η κίτρ.) 90+2′

Η αναμέτρηση

Ποδαρικό με γκολ

Μια στημένη φάση μόλις στο 4′ απέφερε το προβάδισμα στον Πλατανιά πριν προλάβουν καλά καλά να ζεσταθούν οι δύο ομάδες. Ο Κάλαϊτζιτς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Αγκιλέρα έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Αναστάσακος- με το κεφάλι και αυτός- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας για 4η φορά φέτος. Ο ΠΑΣ όμως δεν »πάγωσε» από το τέρμα του Έλληνα στράικερ και γρήγορα πήρε τα ηνία του αγώνα. Μετέφερε το παιχνίδι προς την εστία των γηπεδούχων και δικαιώθηκε στο 20′ με το εξαιρετικό αριστερό σουτ του Κοροβέση που έφτασε τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα.

Απόλυτη ευστοχία στο α’ ημίχρονο

Το παιχνίδι ισορρόπησε μετά το 1-1, συνεχίζοντας να έχει πολύ καλό ρυθμό. Οι δύο αντίπαλοι κυνήγησαν το δεύτερο γκολ, με τον Ουτόντζι να το αγγίζει πρώτος στο 32′ όταν βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά να πηδάει σε λάθος χρόνο με αποτέλεσμα να μην πιάσει την κεφαλιά. Ακολούθησε στο 38′ η προσπάθεια του Ίλιτς, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Ουκάρ. Το ημίχρονο δεν επιφύλαξε άλλη σπουδαία φάση, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι και οι 9 τελικές των δύο ομάδων (5-4 για τον Πλατανιά) ήταν στην εστία.

Κοίτα τι έχασες Ίλιτς

Το ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε… φουριόζο τον Κοροβέση. Στο 50′ ο νεαρός »χόρεψε» δύο αντιπάλους, έδωσε στον Γεωργίου που στο  τετ-α-τετ με τον Κηπουρό προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον Ίλιτς. Ο Σέρβος όμως αφού ανενόχλητος στόπαρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, πλάσαρε άουτ σε άδεια εστία! Στο επόμενο λεπτό ο Κοροβέσης προσπάθησε να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο πορτιέρο του Πλατανιά έδιωξε σε κόρνερ. Η συνέχεια του αγώνα μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήταν όμως ανάλογη καθώς ο ρυθμός έπεσε και η μόνη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 73′ με το δυνατό σουτ του Βίλα που έφυγε μόλις άουτ.

Φινάλε με δοκάρι

Ωστόσο τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Πλατανιάς «ξύπνησε» και πίεσε την εστία των Ηπειρωτών χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Πρώτα στο 81′ όταν ο Ηλίας Αναστασάκος σημάδεψε από κοντά το δοκάρι και στη συνέχεια στο 85′ και την κεφαλιά του Ναζλίδη την οποία σταμάτησε με φοβερή επέμβαση ο Φεγκρούς. Ο αγώνας τελείωσε με το… θέατρο του Ουτόντζι που αποβλήθηκε δικαιολογημένα με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις.

MVP

Πολύ καλή η παρουσία του Νίκου Κοροβέση. Ήταν ο κύριος μοχλός της ανάπτυξης του ΠΑΣ, σκόραρε ένα όμορφο τέρμα και δημιούργησε την τεράστια ευκαιρία που έχασε ο Ίλιτς. Από την αντίπαλη ομάδα ξεχώρισε ο Αναστασάκος. ο οποίος θα κέρδιζε τον τίτλο του MVP αν έφτανε στο 81′ στο δεύτερό του τέρμα.

Αδύναμος κρίκος

Μαραγκουδάκης και Ντε Βινσέντι δεν βοήθησαν καθόλου τις ομάδες του και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκαν. Σε μέτρια μέρα ο Ίλιτς, που τελικά  «κερδίζει» αυτόν τον τίτλο καθώς ανενόχλητος σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ στο 50′.

Στατιστικά Αγώνα

1

Goal

1
0

Ασίστ

0
10

Τελικές Προσπάθειες

12
4

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

5
4

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

6
2

Κεφαλίες

1
7

Αποκρούσεις

5
8

Επεμβάσεις

18
20

Κλεψίματα

24
10

Φάουλ

21
2

Οφσάιντ

1
4

Κόρνερ

5
63

Λάθη

67
7/24

Γεμίσματα

3/13

 

Πηγή: Sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook