Γιατί έχασε τα λόγια του ο Μητσοτάκης σε συνέντευξη | Τι τον ρώτησε η δημοσιογράφος | Video

γιατί-έχασε-τα-λόγια-του-ο-μητσοτάκης-σ-109488

Δεν την περίμενε αυτή την ερώτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και η έκπληξή του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς έχασε τα λόγια του όταν άκουσε αυτό που ήθελε να μάθει η Εύα Αντωνοπούλου.

«Θα θέλετε να είστε ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ μετά τον Αντώνη Σαμαρά;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο ΣΚΑΪ. Ο κ. Μητσοτάκης γέλασε αμήχανα, έχασε τα λόγια του και δεν έκανε καν προσπάθεια να κρύψει την έκπληξή του.

«Τι με ρωτάτε τώρα;» είπε σαστισμένος. «Τώρα με… Είναι ένα θέμα το οποίο…» συνέχισε. Οταν, τελικά, ανέκτησε την ψυχραιμία του, της απάντησε: «Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να κάνω καλά τη δουλειά μου στο υπουργείο. Και δεν σκέφτομαι πέρα από τη θητεία μου σε αυτό το υπουργείο».

 

Πηγή: iefimerida.gr

2 thoughts on “Γιατί έχασε τα λόγια του ο Μητσοτάκης σε συνέντευξη | Τι τον ρώτησε η δημοσιογράφος | Video

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ..
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ..ΠΩΣ? ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ [[[[ ΚΑΙΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ Τ.Ο]]]…ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΔΙΑ..ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΜΑ Ο ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ..ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΚΕΝΩΝΙΑ? ΑΠΛΑ.ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΘΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑ’ΟΥΜΕ ΝΤΙΝΚΙ,ΝΤΙΝΚΙ, ΝΤΙΝΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗΣ Η ΠΑΛΙΟΚΕΝΩΝΙΑ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ,Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΥΣΚΟΛΗ
    ΑΧΧΧΧΧ, ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ,ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ..ΑΤΙΜΗ…..

  2. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ..
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ..ΠΩΣ? ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ [[[[ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ Τ.Ο]]]…ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΔΙΑ..ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΜΑ Ο ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ..ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΚΕΝΩΝΙΑ? ΑΠΛΑ.ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΘΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑ’ΟΥΜΕ ΝΤΙΝΚΙ,ΝΤΙΝΚΙ, ΝΤΙΝΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗΣ Η ΠΑΛΙΟΚΕΝΩΝΙΑ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΝΑ ‘ΟΥΜΕ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ,Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΥΣΚΟΛΗ
    ΑΧΧΧΧΧ, ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ,ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ..ΑΤΙΜΗ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook