Γαύδος | Ξεκίνησαν πρωί πρωί οι έρευνες για τον Διονύση Καλλίνικο

γαύδος-ξεκίνησαν-πρωί-πρωί-οι-έρευνες-88862

gavdosΞεκίνησαν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα με το πρώτο φως, οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου από τις 29 Σεπτεμβρίου Διονύση Καλλίνικου.

Στο μεταξύ κλιμακωμένες σε έκταση και ένταση ήταν και χθες  οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΔΕΣ ΕΔΩ

O Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Τάσος Κουρουπάκης, μιλώντας στον Super Fm 89.6, δήλωσε: «Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια θετική εξέλιξη. Στις έρευνες που γίνονται δυόμιση ημέρες και συνεχίζονται και σήμερα δεν έχει μείνει σπιθαμή του νησιού να μην έχει ερευνηθεί. Δεν αναφέρομαι μόνο στα δύσκολα και δύσβατα σημεία, έχουν γίνει εντεταμένες έρευνες κυριολεκτικά σε όλο το νησί.»

«Τέσσερα διαφορετικά κλιμάκια από αστυνομία, λιμενικό και πυροσβεστική, από 8 έως 12 άτομα το καθένα, σε συνεργασία με τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού αλλά και κατοίκους, ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή, γωνιά – γωνιά, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κάποιο ίχνος. Έρευνες από θαλάσσης ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή με το σκάφος του Λιμεναρχείου που έχει έρθει από την Αγία Γαλήνη μαζί με την έμπειρη ομάδα του Λιμεναρχείου.»

«Από την πλευρά μας νομίζω ότι έχουμε εξαντλήσει τα πάντα. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι ενώ από τις 29 Σεπτεμβρίου κατέβηκε το παιδί στη Γαύδο, για όποιο λόγο κατέβηκε, μετά από τόσες μέρες που παίρνει τηλέφωνο η μητέρα του εδώ αναζητώντας το παιδί της βρίσκονται τα ρούχα και κάποια δικά του πράγματα σε κάποιο σημείο του νησιού, αλλά από κει και πέρα, από τις 29 και μετά, δεν τον αναζήτησε κανείς,» επισημαίνει ο κ. Κουρουπάκης

Από τη μεριά του, ο εκτελών χρέη Αστυνομικού Διευθυντή κ. Θεοδωρογλάκης, σημείωσε ότι αξιοποιήθηκαν μαρτυρίες ατόμων που ήταν κοντά στον 31χρονο Διονύση Καλλίνικο και βρέθηκαν ή συνομίλησαν μαζί του πριν εξαφανιστεί, από την Τρυπητή, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

“Ακόμα και τα πιο απόκρημνα και δύσβατα σημεία του νησιού, την Πέμπτη ελέγχθηκαν και μάλιστα δύο και τρεις φορές”, προσέθεσε, τονίζοντας πόσο πολύτιμη είναι η συμβολή των εθελοντών, των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Γαύδου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook