Γέλασε το χειλάκι του Μπόμπολα | Μετά τις φωτιές ήρθαν οι αναθέσεις

γέλασε-το-χειλάκι-του-μπόμπολα-μετά-τι-20494
aposelemisΛίγα 24ωρα μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκαν δύο κατοικίες στο Ασφένδου των Χανίων, οι οποίες ανήκουν στην οικογένεια του Φ.Μπόμπολα, ο επιχειρηματίας χαμογέλασε λόγω των εξελίξεων στην Ανατολική πλευρά της Κρήτης και συγκεκριμένα στις Ποταμιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρείας ΑΚΤΩΡΑΣ συμφερόντων του κ. Μπόμπολα, κέρδισε το διαγωνισμό αναλαμβάνοντας την παρακολούθηση για τη λειτουργία του ταμιευτήρα του Φράγματος Αποσελέμη.
Η εργολαβική ¨μάχη¨ αποδείχθηκε σκληρή με βασικό αντίπαλο την εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ συμφερόντων Σ.Κόκαλη.
Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 5.227.500 ευρώ και η προσφορά του ΑΚΤΩΡΑ περιελάμβανε έκπτωση 15% σε αντίθεση με το 5% που προσέφερε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ.
Έτσι προσωρινός μειοδότης του έργου αναδείχθηκε η εταιρεία του κ.Μπομπολά με τον προϋπολογισμό να περιορίζεται στα 3.657.600 ευρώ.

 

2 thoughts on “Γέλασε το χειλάκι του Μπόμπολα | Μετά τις φωτιές ήρθαν οι αναθέσεις

  1. Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ, ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ, ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ……………

  2. ρίζα του κακού, οι ντόπιοι & διεθνείς ολιγάρχες
    Αλλά που να το καταλάβει ο κόσμος, έτσι όπως θολώνται τα νερά, με στρεβλώσεις της αλήθειας, εθνολαγνείες, αριστεροφοβίες και λοιπές πολώσεις & μίση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook