Βροχές και καταιγίδες | Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη

βροχές-και-καταιγίδες-ο-καιρός-στην-κρ-98855

kairos vroxhΓρήγορη βελτίωση του καιρού στην Ηπειρωτική Ελλάδα και επέκταση των βροχών και των καταιγίδων στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα  Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα όμως σταδιακά και στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν και ο καιρός τις βραδινές ώρες θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Πηγή: meteo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook