Βραβεύσεις με…»παρατράγουδα» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων | ηχητικό

βραβεύσεις-μεπαρατράγουδα-για-το-44106

skoulakis koinoniko pantopoleio

«Κομματικό Παντοπωλείο θα πρέπει να ονομάζεται όχι Κοινωνικό Παντοπωλείο αυτό του Δήμου Χανίων».

Με αυτόν τον βαρύ χαρακτηρισμό αναφέρθηκε στην χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Χανίων κατά την διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μιλώντας το πρωί στον SUPER FM 89.6 ο ιδιοκτήτης του Ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Αμόρε» Γιώργος Βερυκάκης, υποστήριξε πως,«μου έστειλαν μία πρόσκληση για την εκδήλωση και ότι ήθελαν να με βραβεύσουν για την προσφορά μου.

Από την αρχή της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Χανίων, έκανε συνεχείς αναφορές κυρίως στους μεγάλους χορηγούς. ΙΝΚΑ,Τράπεζα Χανίων, Alpha Bank.

Δεν λέω μεγάλοι χορηγοί είναι έπρεπε να τους ευχαριστήσει. Όμως είναι ντροπή να βραβεύουν τη Νέα Τηλεόραση και να μην βραβεύουν την Τηλεόραση Κύδων, γιατί όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το καθένα με την δύναμή του, βοηθάει τους ανήμπορους ανθρώπους και το Κοινωνικό σύνολο των Χανίων.

Για παράδειγμα, αν κάποιος δώσει ένα τσουβάλι πατάτες και κάποιος άλλος προσφέρει δύο τι σημαίνει ότι ο δεύτερος είναι καλύτερος από τον πρώτο;

Με την ευκαιρία να πω ότι όλα τα Μέσα των Χανίων έχουν προσφέρει συνολικά στο Παντοπωλείο τριάντα πέντε τόνους τρόφιμα.

Όταν έγιναν οι βραβεύσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, βραβεύτηκε η Νέα Τηλεόραση, ο Αντέννα Δυτικής Κρήτης, ο Ρυθμός, το Σταρ και o Κόσμος της Πόλης.

Εμένα δεν μου είχαν ζητήσει να τους πάω, ούτε  το λογότυπο του σταθμού μου.

Λοιπόν, το μόνο που κάνουν είναι να καλούν αυτούς που τους στηρίζουν, τη Νέα Τηλεόραση και τον κ. Αλεξάκη. Το ξανά λέω δεν πρόκειται για Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά για Κομματικό Παντοπωλείο». 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook