Βραβεία MTV: Σουίφτ και Τζάστιν οι νικητές

βραβεία-mtv-σουίφτ-και-τζάστιν-οι-νικητέ-7053

Η 22χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε το βραβείο της καλύτερης τραγουδίστριας στα MTV Europe Music Awards, των οποίων η απονομή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Φρανκφούρτη.

Η νεαρή ερμηνεύτρια της κάντρι και της ποπ μουσικής απέσπασε, επίσης, τα βραβεία της καλύτερης ζωντανής ερμηνείας και της καλύτερης εμφάνισης.

«Αυτό είναι το πρώτο μου Europe Music Awards, είμαι τόσο ενθουσιασμένη» είπε η Τέιλορ Σουίφτ, ευχαριστώντας τους φίλους της που ψήφισαν υπέρ της.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, το εφηβικό ίνδαλμα που προσπαθεί τώρα παρουσιάσει ένα πιο ώριμο καλλιτεχνικό ύφος, κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη, παρότι δεν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής της Φρανκφούρτης. O δημοφιλής νεαρός τραγουδιστής τιμήθηκε, επίσης, με τα βραβεία για τον καλύτερο καλλιτέχνη της ποπ αλλά και της παγκόσμιας σκηνής.

Παρά τον τίτλο τους, τα «Ευρωπαϊκά» βραβεία του Μουσικού καναλιού MTV απονέμονται κυρίως σε καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες από την Αμερική. Το ίδιο συνέβη και για το 2012, ενώ για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο του θεσμού τιμήθηκε και ο Κορεάτης τραγουδιστής, τραγουδοποιός και χορευτής Psy, ο οποίος απέσπασε το βραβείο καλύτερου βίντεο για την επιτυχία του «Gangnam Style».

Εκτός από τους βραβευμένους καλλιτέχνες, το παρόν στην καθιερωμένη μουσική γιορτή έδωσαν και άλλοι διακεκριμένοι στην καριέρα τους καλλιτέχνες, όπως η Αλίσια Κις και τα συγκροτήματα Killers και No Doubt.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, πως η ερμηνεύτρια με τις περισσότερες υποψηφιότητες για φέτος, η Ριάνα, έφυγε τελικά από τη Γερμανία με άδεια χέρια. Εκπροσωπώντας τις νέες, «πρωτοεμφανιζόμενες» καλλιτέχνιδες, η 26χρονη Καναδή Κάρλι Ράε Γιέπσεν απέσπασε το βραβείο καλύτερου τραγουδιού για το «Call me Maybe», και το βραβείο καλύτερου προωθούμενου, «φρέσκου» ταλέντου.

Τέλος, τα φετινά μουσικά βραβεία τίμησαν την ντίβα της μουσικής, Γουίτνεϊ Χιούστον, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το τηλεοπτικό μουσικό κανάλι MTV, είχε ως κεντρική παρουσιάστρια το πρώην μοντέλο Χάιντι Κλουμ.

Τα βραβεία αναλυτικά

Βest Song: Carly Rae Jepsen – «Call Me Maybe»

Best Live: Taylor Swift

Best Pop: Justin Bieber

Best New: One Direction

Best Female: Taylor Swift

Best Male: Justin Bieber

Best Hip Hop: Nicki Minaj

Best Rock: Linkin Park

Best Alternative: Lana Del Rey

Best World Stage: Justin Bieber

Best Push: Rita Ora

Biggest Fans: One Direction

Best Video: Psy «Gagnam Style»

Worldwide Act: Hang Geng

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook