Βρέθηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο των ληστών των 250.000 ευρώ στο Καστέλι

βρέθηκε-και-το-δεύτερο-αυτοκίνητο-των-27933

astynomiaΣτην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων βρέθηκε τελικά το δεύτερο από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι ληστές των ΕΛΤΑ Κισσάμου.

Πρόκειται γι αυτοκίνητο μάρκας Ford Escord, γεγονός που επιβεβαιώνει την ακρίβεια των περιγραφών από αυτόπτες μάρτυρες. Ακόμη και τα επιπλέον στοιχεία που προστέθηκαν στη φαρέτρα της Ασφάλειας Χανίων αμέσως μετά τη ληστεία.

Η ανεύρεση του δεύτερου αυτοκινήτου είχε θεωρηθεί άκρως απαραίτητο βήμα προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για τους φυσικούς αυτουργούς της ληστείας. Όσο όμωςκαι την υποστηρικτική ομάδα που όπως φαίνεται τους πλαισίωσε στην προπαρασκευή και την εκτέλεση του σχεδίου της επιδρομής.

Καθοριστικής σημασίας είναι πλέον για την ΕΛΑΣ στα Χανιά η αξιοποίηση των δειγμάτων (αποτυπώματα και γενετικό υλικό) που έχουν ληφθεί καθώς και το δεύτερο αυτοκίνητο, σαρώθηκε από τη Σήμανση.

Υπενθυμίζεται πως οι ληστές απέσπασαν το πρωί της Παρασκευής 250 χιλιάδες ευρώ. Οπλισμένοι με πιστόλι και καλάσνικοφ αιφνιδίασαν τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ και τον αστυνομικό που τους συνόδευε, από τον οποίο μάλιστα απέσπασαν και το όπλο του.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook