Βουβή διαμαρτυρία πραγματοποιούν σήμερα στο Ηράκλειο οι Κύπριοι φοιτητές

βουβή-διαμαρτυρία-πραγματοποιούν-σή-42546

kyprioi foitites-parisiΠορεία διαμαρτυρίας προς το Γερμανικό Προξενείο στην οδό Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσουν σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι οι Κύπριοι που φοιτούν στην Κρήτη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φοιτητική Ένωση Κυπριών,

«ως Φ.Ε.Κ Ηρακλείου δηλώνουμε ότι τα όσα συνέβησαν μέχρι στιγμής στην κυπριακή οικονομία μας επηρεάζουν όλους ανεξαιρέτως.

Για αυτό τον λόγο το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 13:00 μ.μ, θα κινηθούμε ειρηνικά σε μονόωρη εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Γερμανικό Προξενείο στην οδό Δικαιοσύνης 7, Ηράκλειο.

Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συμβολικά για την συμπεριφορά που επέδειξαν Ευρωπαίοι εταίροι μας όπως η Γερμανία σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάμε.

Αυτή η καθιστική – βουβή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για να δείξουμε σαν φοιτητές με τον τρόπο μας στην Ε.Ε, πόσο σκληρή η στάση που κράτησαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, απέναντι μας.

Αυτή η στάση στην συμπεριφορά τους μόνο απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί αφού δεν ήταν αναμενόμενη στα όσα η Ε.Ε αντιπροσωπεύει.

Μία συμπεριφορά η οποία δεν ήταν στο πνεύμα αλληλεγγύης προς την μικρή μας Κύπρο από τις μεγάλες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής οικογένειας.

Αυτή η εκδήλωση τονίζουμε ότι θα διεξαχθεί σε δημοκρατικά πλαίσια, θα αναρτηθούν πανό – πλακάζ.

Δεν θα αναφωνηθούν  συνθήματα τονίζοντας έτσι την απογοήτευση μας. Στο τέλος θα ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook