Βολουδάκης: Προτεραιότητα στην ανάπτυξη της Κρήτης

βολουδάκης-προτεραιότητα-στην-ανάπτ-36528

 

 «Ο μόνος κερδισμένος από την σύσταση του νέου Οργανισμού θα είναι η ανάπτυξη της Κρήτης».

voloudakis oakΣυνάντηση στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης είχαν σήμερα ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσος Βολουδάκης με τοπικούς φορείς και φόντο τη σύσταση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης η οποία έχει δημιουργήσει σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Μετά τη συνάντηση Βολουδάκη – Αρναουτάκη στην Αθήνα, οι τόνοι έπεσαν και ουσιαστικά συμφωνήθηκε οι επισημάνσεις των αυτοδιοικητικών να ενσωματωθούν στο σχετικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Μανούσος Βολουδάκης ζήτησε μεταξύ άλλων να κλείσουν άμεσα τα χρέη των Δήμων προς τους υπό συγχώνευση οργανισμούς, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για το νέο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης , ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι

«Ο μόνος κερδισμένος από την σύσταση του νέου Οργανισμού θα είναι η ανάπτυξη της Κρήτης».

One thought on “Βολουδάκης: Προτεραιότητα στην ανάπτυξη της Κρήτης

  1. «Ζήτησε μεταξύ άλλων να κλείσουν άμεσα τα χρέη των Δήμων προς τους υπό συγχώνευση οργανισμούς» […] Από ποιόν το «ζήτησε» για να καταλάβω κι εγώ που δεν είμαι πολύ εύστροφος?

    Από τον εαυτό του, από την Τρόικα Εσωτερικού, από την Τρόικα Εξωτερικού? Από ποιόν? Μήπως από… τον «στρατηγικό» επενδυτή που ενδεχομένως έχουν βρει οι εντολοδότες του? Και ποιοι -εν τέλει- είναι αυτοί οι εντολοδότες του? Γιατί οι ψηφοφόροι του, ασφαλώς δεν μπορεί να είναι!

    Μακάρι, τουλάχιστον, να καταλαβαίνει τι προωθεί ο αθεόφοβος, με το κράτος που σχεδιάζει να κρατάει το 51% και που ξεπουλάει τα πάντα. Αν έχει τουλάχιστον επίγνωση αυτού που επιχειρεί ο «υφυπουργός», θα το αξίζει το ξύλο που θα φάει, γιατί εκεί κάτω στο νησί έχετε, ευτυχώς, κι «αγριανθρὠπους». Αλλά αναρωτιέμαι: δεν ακούει τα κόκαλα των προγόνων του που τρίζουν, όταν πέφτει για ύπνο, ο σαρδανάπαλος?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook