Βλέπει… εξάδα ο Α.Ο.Χανιά με το διπλό στη Επισκοπή

βλέπει-εξάδα-ο-α-ο-χανιά-με-το-διπλό-στ-42939

Ο Α.Ο.Χανιά ήταν καταπληκτικός στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», έπαιξε το παιχνίδι εκείνο που αγαπάει περισσότερο, δηλαδή τις αντεπιθέσεις και πήρε τεράστια νίκη που τον βάζει σε τροχιά εξάδας.

Παράλληλα, πήρε ρεβάνς (με πανομοιότυπο τρόπο) για τη βαριά ήττα του 6-3 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, από την Επισκοπή στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Ο ΑΟΧ ευτύχησε να προηγηθεί με την εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Γωνιωτάκη στο 35′ (δεν πανηγύρισε το γκολ επειδή είχε φορέσει τη φανέλα της Επισκοπής). Αφού άντεξε την όποια πίεση της Επισκοπής στη συνέχεια και έχοντας να αντιπαλέψει τις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών, σημείωσε το 0-2 με τον Μποχώνη στο 84′ και διαμόρφωσε το 0-3 με τον Πάγκαλο στο 94′.

Ο ΑΟΧ είναι εδώ και μπαίνει για τα καλά σε τροχιά ανόδου, αφού υπενθυμίζουμε ότι και το ρεπό του έχει κάνει και έχει να πάρει και τους 3 βαθμούς με τον Εθνικό Αστέρα. Τα πάντα κρέμονται από τα χέρια του!

Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος) : Κελαϊδής, Μαραθιανός (65’ Τριχάκης), Ρουμπάκης, Ψωμάς, Φρατζεσκάκης, Κοζανίδης, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Σαχμπατσίδης (82’ Βελονάκης), Τζέκος, Τριανταφύλλου

ΑΟΧ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Πυθαρούλης (64’ Μποτωνάκης), Βουρβαχάκης, Ζντράβκοβιτς, Τσατσαρής, Παπαζούδης, Μποχώνης, Ταταράκης (Παπαδάκης), Γωνιωτάκης (74’ Σαντριάς) και Πάγκαλος.

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook