Βιρβιδάκης: Η παραπληροφόρηση του Δήμου Χανίων «σπάει κόκαλα»

βιρβιδάκης-η-παραπληροφόρηση-του-δήμ-8186

skoul_virviΑντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δήμου Χανίων και του πρώην Δημάρχου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χανίων, Κυριάκου Βιρβιδάκη, για την «πατρότητα» αλλά και την μη ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ το χρονικό διάστημα 2008-2009.

Μιλώντας το πρωί στον SUPER FM 89,6 ο κ. Βιρβιδάκης υποστήριξε πως, «στο Δήμο Χανίων, η παραπληροφόρηση έχει σπάσει κόκαλα.

Γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Βιρβιδάκης όταν ήταν Δήμαρχος δεν ενέταξε έργα στο ΕΣΠΑ τα έτη 2008-2009.

Πως να εντάξω έργα στο πρόγραμμα όταν δεν είχε βγει προκήρυξη. Έβγαλαν ένα πίνακα ότι δεν είχα εντάξει  έργα, άρα ήμουν κακός Δήμαρχος.

Το 2010 εντάξαμε τέσσερα μεγάλα έργα στο εν λόγω πρόγραμμα. Να υπενθυμίσω ακόμη ότι η Διοίκηση της ΔΕΔΙΣΑ άλλαξε το 2012.

Το μεγάλο έργο των εννέα εκατομμυρίων η τότε πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, Χαρούλα Μυλωνάκη το ενέταξε στο πρόγραμμα. Εγώ αναφέρω δυο συγκεκριμένα παραδείγματα.

Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή, υλοποιούνται έργα τα οποία η προηγούμενη Δημοτική αρχή είχε δρομολογήσει, τουλάχιστον μη μιλούν, όχι να καταφέρονται  εναντίον.

Όσον αφορά δε τον θεσμικό μου ρόλο αν και δεν μου αρέσει να διαφημίζομαι έχω να πω, ότι η ΕΔΕΥΑΧ και η ΠΟΕ-ΕΔΕΥΑΥ έχουν κάποια προβλήματα με ποιόν πήγαν και είδαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΧ τους αρμόδιους υπουργούς κ.κ. Αθανασίου και Σταικούρα; Με τον Βιρβιδάκη και την πρόεδρο της ΔΕΥΑ Χανίων, Νίκη Αποστολάκη. Εγώ λοιπόν τον θεσμικό μου  ρόλο τον έχω κατανοήσει πλήρως.»

Όταν ρωτήθηκε αν ο Κυριακός Βιρβιδάκης θα διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Χανίων, απάντησε πως, » Εγώ αυτό το οποίο έχω να σας πω, είναι ότι η μοναδική δήλωση που έχω κάνει για την αυτοδιοίκηση είναι πως, θα υποστηρίξω την ενωτική προσπάθεια για το καλό της πόλης των Χανίων. Δεν έχω πει ούτε με την συμμετοχή μου, ούτε χωρίς την συμμετοχή μου, ούτε με ποια θέση, ούτε χωρίς θέση».

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μαρκογιαννάκη, ο κ. Βιρβιδάκης, απάντησε «ρωτήστε τον Μαρκογιαννάκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook