Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Χανιώτη σπουδαστή | Δεν γνωρίζει για τον θάνατο των δύο φίλων του

βελτίωση-παρουσιάζει-η-υγεία-του-χανι-36459

spitiΒελτίωση παρουσιάζει η υγεία του σπουδαστή από τα Χανιά Γιώργου Τορουντέσκου, ο οποίος αφυπνίστηκε, αποσωληνώθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Τόσο οι γονείς του, όσο και οι συμφοιτητές του, είναι από την πρώτη στιγμή κοντά του, ωστόσο δεν του έχουν ακόμη αποκαλύψει την τραγική κατάληξη που είχαν οι δύο φίλοι του.

Παράλληλα, βελτιώθηκε και η υγεία του 23χρονου φοιτητής από τα Γιάννενα, ο οποίος πήρε εξιτήριο από την Εντατική και πλέον νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σταθερή αλλά ελεγχόμενη χαρακτηρίζουν οι θεράποντες ιατροί, την κατάσταση του τρίτου φοιτητή από την Αθήνα, που εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο παιδιά που έχουν επαφή με το περιβάλλον παρακολουθούνται από ψυχολόγους.

larisa sigentrosiΣυγκινητική ωστόσο, είναι η ανταπόκριση της κοινωνίας της Λάρισας, καθώς οι κάτοικοι από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν στο πλευρό των συγγενών των παιδιών, ενώ Φορείς και πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Πλατεία Ταχυδρομείου στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων φοιτητών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook