Βίντεο από το «ντου» πρώην εργαζομένων του Κοτρώτσου σε εκδήλωσή για το βιβλίο του

βίντεο-από-το-ντου-πρώην-εργαζομένω-109593

«Νιωθω άβολα. Σε τέτοιες αντιπαραθέσεις είμαστε με το μέρος των εργαζομένων. Σκοπεύουμε να φέρουμε το θέμα στη Βουλή. Θα πάμε μαζί σας και στην Επιθεώρηση Εργασίας…». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους απλήρωτους εργαζόμενους της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλους βουλευτές, είχαν κληθεί ως ομιλητές στην παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου πρώην εκδότη της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» η οποία έχει βάλει λουκέτο.

Με αφορμή την εκδήλωση, απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας κατηγόρησαν τον κ. Κοτρώτσο ότι δεν τους εχει καταβάλει δεδουλευμένα και αποζημιώσεις και κάλεσαν τους ομιλητές να αποχωρήσουν αποδοκιμάζοντας τον δημοσιογράφο-συγγραφέα για την τακτική που ακολουθεί απέναντί τους.

«Εσείς όλοι τι ακριβώς κάνετε εδώ πέρα; Περιβάλλετε με κύρος τέτοιες τακτικές του κ. Κοτρώτσου ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο κατά τα άλλα αντιμνημονιακό; Εμείς πότε θα πάρουμε τα λεφτά μας από τον κ. Κοτρώτσο;», επιχειρηματολόγησε ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων απευθυνόμενος προς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

«Αν έχετε στοιχειώδη ευαισθησία να αποχωρήσετε τώρα και να μας εξηγήσετε τώρα πώς συμβαδίζει η αντιμνημονιακή του ρητορεία με αυτά που κάνει στην πραγματική του ζωή..», τόνισε ο ίδιος απλήρωτος εργαζόμενος και απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Εσείς κύριε Παπαδημούλη ως βουλευτής της αριστεράς τι κάνετε στο πάνελ; Τελικά στο κοινοβούλιο ποιον εκπροσωπείτε κύριε Παπαδημούλη;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το λόγο και θέλησε να δικαιολογηθεί για την παρουσία του στην εκδήλωση αναφέροντας ότι δεν γνώριζε ότι οι εργαζόμενοι στην κλειστή πλέον εφημερίδα του κ. Κοτρώτσου είναι απλήρωτοι…

«Για όποιες εκκρεμότητες έχει ο εργοδότης Κοτρώτσος είμαστε μαζί σας… Η παρουσία μας εδώ δεν νομιμοποιεί τις όποιες εκκρεμότητες», συνεχισε εμφανώς αμήχανα ο κ. Παπαδημούλης και απευθυνόμενος στους απλήρωτους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν συμπλήρωσε: «Σε ένδειξη συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματά σας δεν θα συμμετάσχω στην παρουσίαση…».

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση που αναρτήθηκε στο site bankwars.gr. Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο βίντεο ανήρτησε ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης σε tweet του με τίτλο «Το βιβλίο, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι και η αποχώρηση» στο οποίο επισυνάπτει δύο links με ένα ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας» για όσα συνέβησαν στη χθεσινή εκδήλωση του κ. Κοτρώτσου και ένα βίντεο από το site bankwars.

 

Πηγή : protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook