Α.Ο.Χανιά | 2 – 1 τον Φωστήρα | Πάμε γερά για την άνοδο

α-ο-χανιά-2-1-τον-φωστήρα-πάμε-γερά-για-τ-36747

aox korinthos«Ζωντανός» στο κυνήγι της ανόδου παρέμεινε ο Α.Ο Χανιά ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει τον Φωστήρα με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ένα υπέρ – πολύτιμο «τρίποντο» με ανατροπή καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και διατήρησαν τις ελπίδες τους για άνοδο στην Football League 2.

Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα με τον Δωροβίνη αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στην συνέχεια είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ δημιούργησαν και έχασαν τρεις ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ο Φωστήρας άνοιξε το σκορ 32ο με τον Τσώνη, μετά από φάουλ του Δωροβίνη και ενώ ο Α.Ο. Χανιά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ουσιαστική και δύο λεπτά αργότερα ο Σαντριάς που είχε βγει στην αντεπίθεση πρόλαβε τον Μπότο και με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι Πάγκαλος και Μποχώνης έχασαν την ευκαιρία να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους, ενώ για τον Φωστήρα ένα σουτ είχε ο Καμπάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Χανιά ήταν καλύτερος και εκτός από το «χρυσό» γκολ του Δουμάνη, θα μπορούσε να είχε αυξήσει την διαφορά των τερμάτων καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ ενώ είχε και δοκάρι στο 63’ με τον Ντίνο Πάγκαλο. Η «λύτρωση» για την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν ήρθε στο 81ο λεπτό όταν ο Δουμάνης έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα ακούμπησε στην πλάτη του Τσαγκαράκη και άλλαξε πορεία και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Φωστήρα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο. Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Καμπλιώνης (67’ Τσάτσος), Παπαζούδης, Τσατσαρής, Ψυχουντάκης, Κορτσινίδης, Σαντριάς (85’ λ.τ Ταταράκης), Δουμάνης, Ζντράβκοβιτς (46’ Γωνιωτάκης), Μποχώνης, Πάγκαλος

Φωστήρας (Θ. Γεωργούλης): Μπότος, Τσούκης, Μπούκουρης, Τσώνης, Πενταυράκης, Μπούμπας, Τσαγκαράκης (85’ Στάμος), Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Πάλλας (70’ Βλάχος), Καμπάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook