Α.Ο.Χανιά: Έ-x-ασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του!

α-ο-χανιά-έ-x-ασε-τη-νίκη-μέσα-από-τα-χέρια-57416

Mpoxonis-PoutsiΟ Α.Ο.Χανιά έχασε τεράστια ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» από την Καλαμάτα, αφού προηγήθηκε στο 21′ με τον Ζντράβγκοβιτς αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 71′ από τον Ηλιόπουλο, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο ΑΟΧ ήλεγχε το ματς σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του, παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρτ απόδοσης. Είχε τη νίκη στο τσεπάκι του, απέναντι στον τελευταίο της βαθμολογίας και όμως, κατάφερε να μη φύγει με το «τρίποντο» από το γήπεδο της Παραλίας.

Η Καλαμάτα έπαιξε για την ιστορία της και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, δείχνοντας ότι ακόμα και χωρίς κίνητρο θα χτυπάει όλα τα ματς.

Επόμενο ματς για τον ΑΟΧ, εντός έδρας με τον Ρούβα.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

5′ κόρνερ του Ρήγα, στο πρώτο δοκάρι ο Πούτσης στέλνει με τακουνάκι την μπάλα άουτ.

7′ σουτ του Μπελεβέντη από αριστερά, ο Θεοδωρόπουλος δεν βρήκε την μπάλα αλλά ο Ψυχουντάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή

11′ κάθετη του Σαντριά από αριστερά προς τον Πάγκαλο, ο Τρίψας έδιωξε με τάκλιν. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Ζντράβκοβιτς έπιασε την κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ

21′ 0-1 Κόρνερ του Τσάτσου- κεφαλιά του Ζντράβκοβιτς- ο Τριανταφυλλάκης αρχικά αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακόπουλου

27′ εκτέλεση φάουλ από τον Τσάτσο, ο Ψυχουντάκης ξέφυγε από τον Ψυχογιόπουλο αλλά από το σημείο του πέναλτι αστόχησε με κεφαλιά

29′ εκτέλεση κόρνερ από τον Τριανταφυλλάκη, άστοχη έξοδος του Θεοδωρόπουλου αλλά ο Σαραντόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει με δύσκολη κεφαλιά.

36′ συρτή σέντρα του Μπελεβέντη από δεξιά, ο Πούτσης επιχείρησε το σουτ αλλά κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

57′ Ηλιόπουλος και Πούτσης συνδυάστηκαν και ο Ηλιόπουλος τροφοδότησε τον Σαραντόπουλο αλλά το σουτ του κόπηκε δύσκολα από τον Παπαζούδη.

65′ κούρσα του Κορτσινίδη από δεξιά και σέντρα του στο κέντρο της περιοχής, ο επερχόμενος Πάγκαλος με απευθείας βολέ έστειλε την μπάλα άουτ.

69′ εκτέλεση κόρνερ από τον Τσάτσο, πρώτη κεφαλιά από τον Τσαρσαρή, δεύτερη (ανάποδη) από τον ανενόχλητο Γωνιωτάκη από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν μπόρεσε να κάνει το 0-2

71′ 1-1 μετά από αναταραχή στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Βασίλεφ τροφοδότησε τον Ηλιόπουλο που σημείωσε το 1-1.

85′ Σουτ του Πάγκαλου μέσα από την περιοχή, κόντρα του Τσόπελα κόρνερ

Καλαμάτα (Κακαλέτρης-Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Τσόπελας, Σαραντόπουλος (57’΄Γιωργιόπουλος), Ψυχογιόπουλος, Τρίψας (80’ Μπιζίνης), Πούτσης, Μπελεβέντης (57’ Βασίλιεφ), Τσιμικλής, Τριανταφυλλάκης, Ρήγας.

Α.Ο.Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης Μποχώνης, Ψυχουντάκης Τσατσαρής Ζντράβγκοβιτς, Παπαζούνης Δουμάνης (85’ Ταταράκης), Πάγκαλος, Τσάτσος, Ζαντριάς (59’ λ.τ Γωνιωτάκης)

Διαιτητής: Διώτης (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Τσίκνας, Αντωνόπουλος (Αιτ/νιας)

4ος: Μακρυπόδης (Αχαϊας)

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook