Αυτός είναι ο σάτυρος γυναικολόγος που γύριζε πορνό με τις ασθενείς του εν αγνοία τους | Photos

αυτός-είναι-ο-σάτυρος-γυναικολόγος-πο-107722

satiros-ginokologos-660Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών επεβλήθη στον σάτυρο γυναικολόγο που φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τις ασθενείς του εν αγνοία τους. Χαρακτηριστικό του πόσο αρρωστημένος ήταν είναι το γεγονός ότι είχε τραβήξει βίντεο ακόμη και με την κόρη του!

Ο 58χρονος γιατρός με το όνομα Γιοακίμ Κ.,στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, περισσότερες από 36.146 φωτογραφίες και 62 βίντεο γυναικών, είχε τοποθετήσει μία κρυφή βιντεοκάμερα σε συρτάρι του γραφείου του από όπου και βιντεοσκοπούσε τις πελάτισσές του. Όλα κυλούσαν, κατά το γιατρό, σύμφωνα με το σχέδιό του, ώσπου μια βοηθός του ανακάλυψε την κρυφή κάμερα και ειδοποίησε τις Αρχές.

gynokologos-satiros-1Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως σήμερα γνωστά ο σάτυρος γυναικολόγος κάθε μέρα έβγαζε πάνω από 50 φωτογραφίες. Ανάμεσα στα θύματά του ένα 13χρονο παιδί, έγκυες γυναίκες, αλλά και ηλικιωμένες άνω των 80 ετών. Για να ικανοποιήσει τις ανώμαλες σεξουαλικές του ορέξεις, μάλιστα, δεν δίστασε να φωτογραφήσει εν αγνοία της γυμνή μέχρι και την ενήλικη κόρη του και στη συνέχεια να ικανοποιηθεί με το υλικό που είχε συγκεντρώσει με το ίδιο του το παιδί.

Ο σάτυρος γυναικολόγος οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Ρηνανίας με περισσότερες από 1.400 κατηγορίες για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και τρεις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

gynokologos-satiros-2Φρίκη προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι ο γιατρός είχε κατηγοριοποιήσει το αρχεία του σε ενότητες όπως «παχύσαρκες γυναίκες, «Τουρκάλες», «Ταϊλανδέζες» κ.ά..

Ο ίδιος παραδέχτηκε κατά την ανάκρισή του πως ανάμεσα στα κριτήριά που επέλεγε για να διαλέξει την επόμενη γυναίκα που θα είχε τον πρώτο ρόλο στις άρρωστες φαντασιώσεις του ήταν «να μην είναι πολύ ξυρισμένη, πολύ μεγάλη σε ηλικία και να μην είναι ζαρωμένη στην ευαίσθητη περιοχή».

 

Πηγή:  iefimerida

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook