Ασφαλιστική εταιρεία «μαϊμού», κάνει εκατοντάδες ασφαλισμένους κρητικούς να χάσουν τον ύπνο τους!

ασφαλιστική-εταιρεία-μαϊμού-κάνει-48241

Isn't it easy to avoid the accident?Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν ο 29χρονος και η 39χρονη που συνελήφθησαν για πλαστογραφία και απάτη, μετά την αποκάλυψη ότι η Βουλγαρική ασφαλιστική εταιρία, στην οποία ασφαλίστηκε ο νεαρός, και για λογαριασμό της οποίας δούλευε η δεύτερη, δεν είχε άδεια δραστηριοποίησης στην Ελλάδα.

Την ίδια τύχη κινδυνεύουν να έχουν και όλοι οι κρητικοί οι οποίοι είχαν την ατυχία να επιλέξουν τη συγκεκριμένη εταιρεία, με δέλεαρ, κυρίως, τα χαμηλά ασφάλιστρα.

Η αποκάλυψη έγινε τυχαία χθες όταν ο 26χρονος με σκοπό την ακύρωση τροχονομικής παράβασης, η οποία του είχε βεβαιωθεί, προσκόμισε στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο εκδόθηκε από ασφαλιστική εταιρεία με έδρα την Σόφια Βουλγαρίας.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω ασφαλιστική εταιρία δεν έχει αδειοδότηση δραστηριοποίησης στην Ελλάδα και ως εκ τούτου το εκδοθέν, με το όνομα αυτής, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, είναι πλαστό.

Στο πλαίσιο της διενεργηθείσας προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι η 39χρονη, η οποία φέρει την ιδιότητα του ασφαλιστικού συμβούλου, παρέδωσε προ τριημέρου στον 26χρονο, το αναφερόμενο πλαστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, προκειμένου να το προσκομίσει ως πρωτότυπο στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, η οποία καλείται να ερευνήσει το εύρος της υπόθεσης.

Ήδη εμφανίστηκαν δύο νέα «θύματα», Ηρακλειώτες, ένας χθες κι ένας σήμερα.Προσήλθαν ανυποψίαστοι στην Τροχαία με το ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους και συνελήφθησαν, αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό!

2 thoughts on “Ασφαλιστική εταιρεία «μαϊμού», κάνει εκατοντάδες ασφαλισμένους κρητικούς να χάσουν τον ύπνο τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook