Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου | «Δήμαρχος» ο Κασιδιάρης

αρχηγός-της-χρυσής-αυγής-δήλωσε-η-ουρα-104237

img_3254«Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγειν» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Κάτι τέτοιο, φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση της κόρης του Νικου Μιχαλολιάκου, η οποία δήλωσε «αρχηγός» του νεοναζιστικού κόμματος.

Στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Σταθμό Λαρίσης, η Ουρανία Μιχαλολιάκου λίγο προτού ξεκινήσει να διαβάσει το μήνυμα του προφυλακισμένου πατέρας της, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι είμαι πολύ συγκινημένη που πρέπει να διαβάσω αυτό το μήνυμα γιατί εκτός από αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι και μία κόρη που στερείται παράνομα τον πατέρα της».

Η εκ παραδρομής αυτοαναγόρευση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου σε αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ήρθε λίγο μετά τα συνθήματα των οπαδών του νεοναζιστικού μορφώματος προς τον Ηλία Κασιδιάρη «Νάτος Νάτος ο Δήμαρχος!», αναφέρει το Εθνος.

Υπενθυμίζεται, πως και ο φερόμενος ως σύντροφος της, βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην Χρυσή Αυγή όπου ασκεί καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου.

Πηγή: iefimerida

 

One thought on “Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου | «Δήμαρχος» ο Κασιδιάρης

  1. ΔΕΝ ΛΕΜΕ,ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ »ΜΟΛΥΝΕΙ» ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑ..ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Η ΝΗΣΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥ’ΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ [ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΚΟΥΒΕΛΗΣ,ΝΤΟΡΑ,ΚΛΠ] ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ. ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ?.
    2.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ,ΤΡΕΜΗ,ΧΟΥΚΛΗ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ,ΚΟΣΣΙΩΝΗ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook