Αρναουτάκης- Σκουλάκης | Να ξεκινήσουν τα έργα επέκτασης ΤΩΡΑ!

αρναουτάκης-σκουλάκης-να-ξεκινήσουν-35175

ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΟ  Σταύρος Αρναουτάκης και ο Μανόλη Σκουλάκης, συζήτησαν σήμερα το θέμα της επέκτασης του αεροδρομίου Ι. Δασκαλογιάννης των Χανίων, στο Δ΄ Τμήμα του ΣτΕ, όπου κατέληξε η δικαστική διαμάχη μεταξύ εργοληπτριών εταιριών, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τη δημοπράτηση του έργου.

Οι  Αρναουτάκης και Σκουλάκης που παραβρέθηκαν στο Δικαστήριο με τον εκπρόσωπο του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, τόνισαν προς πάσα κατεύθυνση την αναγκαιότητα άμεσης έκδοσης της απόφασης του ΣτΕ, προκειμένου να εξαλείψουν και τα τελευταία εμπόδια, που φρενάρουν την έναρξη των εργασιών.
Η παρουσία μας στη συζήτηση της υπόθεσης, υπογραμμίζει την εγρήγορση που πρέπει να καταδείξει το ΣτΕ, στην έκδοση της απόφασης, προκειμένου να ξεπεραστεί ο κίνδυνος της απένταξης του έργου από το ΕΣΠΑ δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης και πρόσθεσε: Πρόκειται για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης, στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, με προϋπολογισμό 110 εκατομμυρίων ευρώ- πόροι που σε καμία των προπτώσεων δεν πρέπει να χαθούν από το νησί μας. Είναι ένα έργο που αφορά ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο τα Χανιά. Θα συνεχίσουμε τη στενή παρακολούθηση της υπόθεση και ευελπιστούμε στην άμεση έκδοση της απόφασης του ανωτάτου δικαστηρίου, που θα σημάνει και την έναρξη των εργασιών της επέκτασης του αεροδρομίου Ι. Δασκαλογιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook