Από το Ηράκλειο η ομορφότερη Κρητικιά

από-το-ηράκλειο-η-ομορφότερη-κρητικιά-98825

miss kritiΛάμψη και ομορφιά στον 34ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο «Desire café disco restaurant», στο Ηράκλειο και που προβάλλει σε επανάληψη η «ΚΡΗΤΗ TV» την Τρίτη στις 22:30. Δεκατρείς κοπέλες από όλη την Κρήτη διαγωνίστηκαν για τους επίζηλους τίτλους, σε μια παραγωγή εντυπωσιακή για τα τοπικά δεδομένα, καθώς για μια ακόμη χρονιά η Κρήτη απέδειξε ότι οργανωτικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές του είδους.

Τον τίτλο της Miss Κρήτη 2013 κατέκτησε η 19χρονη Σοφία Γαλανάκη από το Ηράκλειο, Α’ αναπληρωματική αναδείχθηκε η Ελισάβετ Γεωργάκη και Β’ αναπληρωματική η Ιωάννα Μαλέσκου. Η 17χρονη Χρυσοβαλάντο Δρουβαλάκη, που κατάγεται από τα Χανιά, κατέκτησε τον τίτλο της Miss Κρήτη Γιανγκ 2013.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Miss Κρήτη 2009, Β’ Star Ελλάς 2010 & Miss Globe Cosmopolitan 2011 Μαρία Τσαγκαράκη. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, ενώ ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο πρόεδρος των πανελλήνιων καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης και η κ. Κρίστι Κρανά, διευθύντρια των σχολών Cristi Academy, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα της σχολή στο Ηράκλειο.

Οι 13 φιναλίστ εμφανίστηκαν με νυφικά από τον οίκο «Λαμπράκης», με βραδινά φορέματα της εταιρείας «Tatu Fashion», από τα καταστήματα «Ανατολή», με μαγιό από τα καταστήματα «Planet lingerie & FMS stores» και με υποδήματα από τα καταστήματα «Avenue». Τα χτενίσματα των κοριτσιών επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια «GP» του Γιώργου Πάσσου, που ήταν και ο μέγας χορηγός του διαγωνισμού, το μακιγιάζ ανέλαβε το κέντρο ομορφιάς «Belle Femme» της κ. Μάριαν Σφακιανάκη, ενώ τα νύχια τους φρόντισε το «Peggy Sage».

Την κινησιοτεχνία των κοριτσιών είχε επιμεληθεί η «Cristi Academy», τις χορογραφίες η «Steps Dance Academy», τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης και την εικονοληψία ο Γιώργος Νιργιανάκης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το φυσικό επιτραπέζιο «Νερό Σεληνάρι», τα S/M «Χαλκιαδάκης», τα προϊόντα «Kyana» και η «Kristalwave», το «Astoria Capsis Hotel», η «Πυρεξέλιξη», η «GK Wedesign», το «Round Travel», τα φροντιστήρια «Μερτζάνη-Ψαλτάκης», το «Αρενάρια Wedding», τα καταστήματα «Κοντογιάννης & Wall», το «Media shop», η «Deco Παναγιωτίδης», η «ArtFireworks» και το «Prince of lillies hotel».

Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού ήταν ο «Υδρόγειος 106,9», τo «Love Radio Κρήτης 102,8», ο «Party 103,1», o «Max fm 100.2», ο «Ήχος fm 94,2», o «Team fm 102», o «Melody 98,7», o «Ερωτόκριτος 87,9», ο «Madness 95», o «Melody 88», o «Style 100» και οι διαδικτυακοί κόμβοι Entercity.gr και Creteout.gr.

Την εικόνα αλλά και την ατμόσφαιρα της βραδιάς μετέφερε σε κάθε σημείο της Κρήτης η «ΚΡΗΤΗ TV». Την ευθύνη για την οργάνωση της παραγωγής είχε η Cretan Art Productions.

 

Πηγή: neakriti

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook