Από τον «ΒΗΜΑτοδότη» η υποψηφιότητα Μαρκογιαννάκη για τον Δήμο Χανίων

από-τον-βηματοδότη-η-υποψηφιότητα-μ-48624

ÁÈÇÍÁ - Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÇÓ ÐÑÏÁÍÁÊÑÉÔÉÊÇÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ËÉÓÔÁ ËÁÃÊÁÑÍÔ ×Ñ. ÌÁÑÊÏÃÉÁÍÍÁÊÇÓ ÓÔÇÍ ÂÏÕËÇ  (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Μόνο υπερήφανος δεν ένιωθε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Προκαταρκτικής Επιτροπής κ. Χρήστος  Μαρκογιαννάκης για τα όσα συμβαίνουν στο Κοινοβούλιο, αλλά (κυρίως) και για όσα συμβαίνουν στην… Επιτροπή:

«Ό,τι και να γίνει δεν θα με ξαναδείτε εδώ μέσα»

έλεγε σε συναδέλφους του.

Και όταν τον ρώτησαν τι εννοεί, τους είπε ορθά κοφτά ότι θα βάλει υποψηφιότητα (και μάλιστα με αξιώσεις) για δήμαρχος Χανίων.

Απηύδησε, βλέπετε, ο άνθρωπος και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του στη Βουλή και σε όσα συμβαίνουν σ΄αυτήν, δεν εγκαταλείπει την πολιτική και βάζει πλώρη για τη δημαρχία των Χανίων.

Πηγή: nonews | «ΒΗΜΑτοδότης»

3 thoughts on “Από τον «ΒΗΜΑτοδότη» η υποψηφιότητα Μαρκογιαννάκη για τον Δήμο Χανίων

  1. Εμ βέβαια τόσα ψηφαλάκια μάζευε τόσα χρόνια βολεύοντας με αργομισθίες εις βάρος μας, να τα αφήσει να πάνε χαμένα? Αφού σα Χανιώτες δεν έχουμε τσίπα και τον αφήνουμε να υπάρχει ακόμα πολιτικά και να κυκλοφορεί και να κάνει και την αθώα περιστερά? Άσε Χρήστο καλύτερα ξαναγύρισε στη δικηγορία να αθωώσεις κανένα χασισά δολοφόνο, αλλά ξέχασα δεν σου χρειάζονται πιά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook