Από σήμερα τα εισιτήρια του ντέρμπι.

από-σήμερα-τα-εισιτήρια-του-ντέρμπι-517

Στη διάθεση των φιλάθλων από σήμερα τα εισιτήρια του κρητικού ντέρμπι Πλατανιάς-ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League.

Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά με τον ΟΦΗ, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 16 έως και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται:

– Από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, από τις 12.30 έως και τις 19.00 και την Παρασκευή από τις 15.30 έως και τις 19.00.

– Από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, στον Πλατανιά, από την Τρίτη έως και την Παρασκευή, από τις 10.00 έως και τις 15.00.

ΤΙΜΕΣ

Γενική είσοδος: Θύρες 1, 2 και 3: 20 ευρώ.

Γενική είσοδος: Θύρα 4: 10 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες θέσεις ανά θύρα. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων κάθονται αποκλειστικά και μόνο στη θύρα, στη σειρά και στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράζει έως και δύο, μόνο, εισιτήρια, προσκομίζοντας απαραιτήτως την αστυνομική του ταυτότητα. Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας απαιτείται, ως γνωστόν, και για την είσοδο στο γήπεδο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook