Απόφαση Σαμαρά προάγγελος ανασχηματισμού

απόφαση-σαμαρά-προάγγελος-ανασχηματ-53785

ypoyrgiko simboulioΠροάγγελο ανασχηματισμού αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η απόφαση του πρωθυπουργού για σύσταση θέσεων αναπληρωτών υπουργών σε έξι υπουργεία. για τα οποία μέχρι σήμερα δεν προβλεπόταν.

Με βάση απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημιουργούνται θέσεις αναπληρωτή υπουργού στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξεως, Τουρισμού Ναυτιλίας και Μακεδονίας – Θράκης καθώς και μία νέα θέση υφυπουργού στο Παιδείας -Πολιτισμού.

Πιθανότερος χρόνος των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα θεωρείται η περίοδος μετά το Πάσχα. Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς έχει διαπιστώσει δυσλειτουργίες στο κυβερνητικό σχήμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ του ανασχηματισμού, ενώ εσχάτως αντιρρήσεις δεν έχει εγείρει ούτε ο κ. Κουβέλης.

Πάντως, στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σημείωναν εμφατικά ότι η δυνατότητα για νέους αναπληρωτές υπουργούς δεν σχετίζεται με σενάρια αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα. Αντιθέτως, έκαναν λόγο για «τεχνικό ζήτημα» προκειμένου όλα τα υπουργεία να έχουν ενιαία δομή στο πλαίσιο των νέων οργανογραμμάτων.

 

Πηγή : skai

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook