Απόπειρα απαγωγής εναντίον εφοπλιστή

απόπειρα-απαγωγής-εναντίον-εφοπλιστ-113739

martinos-kikos_0Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο γνωστός εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος, καθώς πριν από λίγο -και συγκεκριμένα στις 15.30-άγνωστοι προσπάθησαν να τον απαγάγουν.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο γιος του Ανδρέα Μαρτίνου και σύζυγος της Μαρίνας Λιβανού, ακολουθεί κάθε μέρα μια συγκεκριμένη διαδρομή. Πηγαίνει δύο φορές την ημέρα από το γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας «Μινέρβα» στη Βούλα στο Καβόυρι για φαγητό. Σε αυτήν την διαδρομή τον σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα. Το ένα του έκλεισε το δρόμο από μπροστά και το άλλο από πίσω. Ο ίδιος, που επέβαινε σε ένα AUDI QUATRO και με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να εμβολίσει το πίσω όχημα και να διαφύγει. Στη συνέχεια ο εφοπλιστής ανέπτυξε ταχύτητα και έφτασε στα γραφεία της ναυτιλιακής του εταιρείας, απ’ όπου και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.

Ο ίδιος καταθέτει αυτή την ώρα στην αστυνομία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Κίκος Μαρτίνος είπε στις αρχές ότι τρία άτομα τα οποία έφεραν βαρύ οπλισμό, τον σημάδεψαν, χωρίς όμως να πυροβολήσουν. Παράλληλα, με ένα άλλο αντικείμενο προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι του οδηγού με σκοπό να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο του για τον απαγάγουν. Ο εφοπλιστής όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να διαφύγει.

Αυτή την ώρα, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Αττική για τον εντοπισμό των δραστών ενώ δύο αυτοκίνητα έχουν εντοπιστεί καμένα.

 

Πηγή : real

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook