Απολύθηκε η καθηγήτρια-πρώην «κουνελάκι» | Photos

απολύθηκε-η-καθηγήτρια-πρώην-κουνελ-101993

koyneliΣάλος προκλήθηκε με την είδηση ότι η καθηγήτρια ισπανικών σε γυμνάσιο του Ντάλας ήταν στα χρόνια του κολεγίου κουνελάκι του Playboy! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Cristy Nicole Deweese είδε την πόρτα της εξόδου από το σχολείο όπου δίδασκε όταν οι γονείς ανακάλυψαν το σκοτεινό παρελθόν της.

Η sexy φωτογράφηση ως το κορίτσι του μήνα έγινε πριν από τρία χρόνια και φυσικά η συντηρητική κοινωνία του Ντάλας δεν θέλησε να συγχωρέσει τη νεαρή καθηγήτρια για τις νεανικές τρέλες της. Παρά τη στήριξη των μαθητών της, η Deweese δέχθηκε σκληρή κριτική από τους γονείς καθώς θεώρησαν ότι δεν μπορούσε να είναι πρότυπο ηθικής και παράδειγμα προς μίμηση για τους μαθητές της μία γυναίκα που επέλεξε να ποζάρει γυμνή για το Playboy.

Ούτε η ίδια ούτε η διεύθυνση του σχολείου έχουν ανακοινώσει επίσημα την απόλυση, η οποία αν δεν έχει γίνει ήδη, θεωρείται θέμα χρόνου. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Dallas Observer η διευθύνουσα αρχή δεν μπορούσε να αποδεχτεί το παρελθόν της καθηγήτριάς του και γι’ αυτό την απέλυσε, κάτι που η ίδια υπαινίχθηκε μέσω σειράς tweets.

«Μου λείπουν τα παιδιά και είμαι λυπημένη, αλλά κατά τ’ άλλα είμαι μια χαρά» τόνισε η νεαρή γυναίκα, η οποία μάλλον επανέρχεται δριμύτερη στον χώρο του μόντελινγκ, καθώς άνοιξε προφίλ σε πρακτορείο μοντέλων. Όπως έγραψε στη σελίδα της «Ασχολούμαι με το μόντελινγκ από την ηλικία των 12, παραιτήθηκα για λίγο να ασχοληθώ με τη διδασκαλία, αλλά τώρα επιστρέφω».

 

Πηγή : real

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook